Uluitoarea viata a "Regelui Asfaltului" Nelu Iordache, care acum e in arest! Bolizi de sute de mii de euro, vacante exotice si o sotie superba care i-a daruit gemeni

Licitatii peste licitatii castigate, companii prospere, conturi neincapatoare... sunt cateva aspecte cunoscute din viata lui Nelu Iordache. Latura mai putin cunoscuta a milionarului de la Adunatii Copaceni este cea de familist, cu o viata parca desprinsa din filme.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descrierePana de curand cel supranumit "Regele asfaltului" parea sa aiba totul: o familie superba, o sotie sexy si voluptuoasa care i-a daruit de curand gemeni, vacante exotice, bolizi de sute de mii de euro si, nu in ultimul rand, doua companii arhicunoscute, Blue Air si Romstrade. Un imperiu aparent indestructibil! Omul de afaceri din Giurgiu a fost intotdeauna fascinat de "frumos" si asta se observa imediat ce aruncam o privire la pozele cu nevasta sa, Anca Iordache.

fara descriere fara descriereCand bruneta, cand satena, imbracata sumar sau infofolita, "Regina asfaltului" este o femeie atragatoare, stilata, care-si permite sa-si intretina afinitatea pentru moda.

O alta pasiune de-a lui Iordache e sportul cu motor. Afaceristul si-a achizitionat recent un motor tunat, foarte scump, caruia ii acorda o atentie deosebita. Vanatoarea este de asemenea un hobby al asfaltatorului care-si facea mai mereu timp pentru o escapada cu prietenii in acest scop.fara descriere

fara descrierefara descriereDesi avea cu ce sa se laude, iar in Romania cultul etalarii e la moda printre persoanele publice instarite, miliardarul a preferat sa-si tina avutia departe de ochii presei, nu si-a facut aparitia la evenimente mondene si nici n-a onorat vreodata invitatii in emisiuni televizate.

In prezent, omul de afaceri Nelu Iordache este cercetat pentru deturnarea a 25 de milioane de lei din fondurile UE acordate pentru construirea autostrăzii Nadlac-Arad, delapidare, fals în înscrisuri şi spălare de bani. Acesta a fost arestat preventiv, duminica, de Tribunalul Bucuresti, pentru 29 de zile.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate