ULUITOR! Asta este cea mai mare jignire adusa regretatului Sergiu Nicolaescu! Au dezvelit un bust care nu seamana deloc cu marele regizor! O sa te umpli si tu de nervi!

Scandal mare la Targu Jiu dupa dezvelirea bustului marelui actor Sergiu Nicolaescu! Presa locala a luat foc cand a vazut ca bustul nu seamana deloc cu marele regizor!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereDaca asta seamana cu Sergiu Nicolaescu, atunci Carciumaru (n.r. – primarul din Targu Jiu) e leit Leonardo di Caprio! Un ins cu o moaca turtita, borcanată, care emana aerul unui activist PCR si niciun strop de suflet. Sub el scrie SERGIU NICOLAESCU” scriu jurnalistii ziarului local gorjnews.ro

fara descriereApoi jurnalistii continua sa-i faca praf, pe buna dreptate, pe cei ce conduc orasul unde s-a nascut Sergiu Nicolaescu! Pentru a fi amplasata aceasta mizerie in orasul n care s-a nascut marele regizor roman, si-au dat acordul toti membrii Consiliului Local si conducerea Centrului Municipal de Cultura “Constantin Brâncuşi”. Cel putin asa declara primarul Florin Carciumaru”, mai scriu jurnalistii locali!

fara descriereDe altfel, si sora lui Nicolaescu, Iolanda, a fost socata cand a vazul poze cu bustul regizorului: "Nu seamana deloc cu fratele meu". Iolanda Nicolaescu este suparat de autoritatile din Targu Jiu si pentru faptul ca ea nu a fost invitata la dezvelirea acestei statui.

Tu crezi ca statuia seamana cu marele regizor care a murit in urma cu un an?

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate