ULUITOR! Criminalul japonezei a fost batut crunt, azi, in Tribunal, chiar in boxa acuzatilor!

Criminalul japonezei a fost luat la bataie de rudele altor victime chiar in boxa acuzatilor. Conform martorilor, la audieri, Nicolae Vlad ranjea la victime si la rudele acestora. Membrul familiei uneia dintre victime nu a mai suportat bataia de joc si a sarit direct in boxa acuzatilor unde l-a bumbacit pe criminal.

Distribuie pe:

fara descriereNicolae Vlad a fost luat la pumni de membrul familiei uneia dintre victimele sale astazi la tribunal. Aici a avut loc un termen al procesului in care  Vlad este acuzat de uciderea studentei japoneze, Yurika Masuno, vara trecuta, intr-o padure de pe marginea drumului national DN1, din Balotesti. Ulterior, dupa mai multe cercetari s-a descoperit ca Vlad era autorul mai multor talharii, violuri si chiar crime comise in tara noastra! Astazi, la tribunal, au fost prezente rudele victimelor din Romania. Conform celor prezenti in sala de judecata, Nicolae Vlad a ras de victime si de familiile venit in sprijin. "Se uita la ei ciudat, se stramba si radea, le facea semne. La un moment dat, un barbat nu a mai suportat si a sarit peste el direct in boxa acuzatilor. A incasat niste lovituri zdravene pana au intervenit mascatii care il pazeau", ne-a povestit un martor.
Momentul i-a lasat cu gura cascata pe cei prezenti, printre ei fiind si un oficial al Ambasadei Japoniei, dar si jurnalisti niponi. fara descriereAsa arata Yurika Masuno, studenta japoneza ucisa talharita, violata si ucisa de Nicolae Vlad

In declaratia sa, Nicolae Vlad a declarat ca e nevinovat si a dat vina pe taximetristul care i-a luat de la Aeroportul Otopeni. El a spus ca nu a facut altceva decat sa o ajute pe studenta din Japonia sa isi duca bagajul la taxi, declarand ca din acel moment doar taximetristul stie ce s-a intamplat. Vlad a continuat seria declaratiilor halucinante, spunand ca nu-si poate explica cum ADN-ul sau a ajuns pe si in cadavrul tinerei nipone. Cei prezenti au ramas stupefiati, intrucat anchetatorii detin probe ADN care confirma ca el a jefuit-o, violat-o si ucis-o pe tanata japoneza. Mai mult, camerele de supraveghere din aeroport l-au surprins pe criminal plecand si el cu "taxiul-mortii"!

In acelasi dosar, Gica Stefanache, un politist din Otopeni e acuzat ca a intocmit o serie de acte false care l-au ajutat pe Nicolae Vlad sa nu fie prins in cazul unei victime din Romania. Politistul a declarat ca totul a fost un accident. El a prezentat o ipoteza demna de un film extrem de prost! Fostul om al legii a zis ca a varsat accidental pe declaratia victimei o ceasca de cafea si ca scrisul nu se mai putea distinge. El ar fi trebuit sa ia o noua declaratie, dar a zis ca nu a mai facut-o pentru ca in casa victimei, o batrana, mirosea urat!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate