Umilinta MAXIMA! Justin Bieber, dat afară dintr-un hotel din Buenos Aires! Afla motivul incredibil!

Cântăreţul canadian Justin Bieber a fost dat afară dintr-un hotel din Buenos Aires, din cauza fanilor săi care au distrus numeroase bunuri private şi au tulburat liniştea publică, după ce şi-au instalat corturile în faţa acelui spaţiu de cazare, informează dailymail.co.uk.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereStarul canadian, care a fost evacuat, recent, dintr-un hotel din Brazilia şi este anchetat de poliţia din această ţară pentru vandalizarea cu graffiti a unei clădiri private, are probleme cu cazarea şi în Argentina.

Potrivit site-ului TMZ.com, artistul în vârstă de 19 ani a fost evacuat din hotelul Faena din Buenos Aires din cauza fanilor săi zgomotoşi care au distrus o serie de bunuri ale hotelului şi au tulburat liniştea celorlalţi oaspeţi ai acelui spaţiu de cazare.

Acelaşi site american informează că hotelurile din zonă refuză să îl primească pe starul canadian, din cauza fanilor acestuia, denumiţi kalooga_36441" Beliebers", care nu pot fi controlaţi de autorităţi. Managerii lui Bieber încearcă din răsputeri să găsească un alt hotel pentru artist şi pentru echipa acestuia, care include 25 de persoane, după concertul susţinut, sâmbătă seară, de tânărul cântăreţ la Buenos Aires.

Potrivit TMZ.com, lucrurile au scăpat de sub control sâmbătă, la hotelul Faena, atunci când fanii violenţi ai cântăreţului Justin Bieber, au doborât baricadele de securitate ridicate de poliţia locală în faţa hotelului şi au distrus numeroase bunuri private.

Aceasta este cea de-a doua problemă majoră cu care se confruntă Justin Bieber în decurs de doar câteva zile, după ce poliţia din oraşul brazilian Rio de Janeiro a anunţat la sfârşitul acestei săptămâni că l-a pus oficial sub acuzare pentru vandalizarea cu graffiti a unui hotel privat.

O anchetă a fost lansată de autorităţile braziliene, după apariţia pe internet a unei serii de fotografii care îl prezintă pe artist realizând desene în graffiti pe zidurile unui hotel privat.

Un purtător de cuvânt al poliţiei locale a spus că artistul canadian riscă să fie arestat dacă va reveni în Brazilia.

Hotelul vandalizat - aflat în prezent în renovare - a fost cumpărat de un grup de oameni de afaceri brazilieni, în 2009, cu suma de 36,8 milioane de dolari.

Justin Bieber a ajuns în Brazilia vineri, 1 noiembrie, şi a rezervat un etaj întreg la celebrul hotel Copacabana Palace, la care s-a cazat în apartamentul prezidenţial.

Sejurul său controversat din Brazilia a început în acea seară, după ce a fost văzut ieşind dintr-un bordel de lux din Rio de Janeiro, acoperit doar cu un cearşaf.

După ce a fost evacuat din hotelul Copacabana Palace, Justin Bieber a încercat să se cazeze la alte hoteluri din zonă şi a închiriat în cele din urmă un apartament de lux în cartierul Joa din Rio de Janeiro, unde a organizat ulterior o petrecere la care au participat şi 30 de admiratoare ale sale.

Justin Bieber, în vârstă de 19 ani, a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar în prezent locuieşte în Statele Unite ale Americii. Artistul canadian a câştigat patru American Music Awards în 2010. Albumul său de debut, intitulat "My World 2.0", s-a vândut în aproape două milioane de exemplare numai în Statele Unite ale Americii. Bieber s-a situat pe locul al treilea în topul celor mai influente persoane realizat de revista Forbes în anul 2012.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate