Umilinta maxima pentru Antena 1! Uite ce pateste trustul din cauza Biancai Dragusanu

O întreagă „armată” din partea Antena Group s-a prezentat astăzi la CNA pentru reanalizarea solicitării companiei de media de transformare a Antenei 2 în Antena Stars.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereUPDATE: Şedinţa, care ar fi trebuit să înceapă la ora 12.00, nu s-a mai ţinut deoarece nu a fost cvorum.

La şedinţa de astăzi s-au prezentat Sorin Alexandrescu, directorul general al Antena Group, Cristian Ionescu, manager de proiect al Antena Stars, Cristi Brancu, realizator Antena 2, doi avocaţi ai postului, dar şi reporteri şi cameramani ai Antenei 3 şi Antenei Stars.

Până la ora 12.40, doar şapte membri CNA s-au reunit în sala de şedinţă: Monica Gubernat, Laura Georgescu, Viorel Vasile Buda, Cristina Trepcea, Christian Mititelu, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea. Mai este nevoie de unul pentru a fi cvorum şi a se ţine şedinţa de astăzi.

După mai bine de o oră şi jumătate, Laura Georgescu, preşedintele CNA, a decis să închidă şedinţă, precizând că mâine se va încerca o nouă reunire.

Trebuie precizat că şedinţa de astăzi este un caz special, întrucât CNA ţine şedinţele, de obicei, marţi şi joi, potrivit Regulamentului de Ordine şi Funcţionare, informeaza paginademedia.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate