Un actor a murit dupa ce a filmat primele scene din noul sezon al serialului "Urzeala tronurilor"

Actorul J.J. Murphy a murit la vârsta de 86 de ani, la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a filmat primele scene ale sale pentru cel de-al cincilea sezon al serialului "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones", informează bbc.co.uk.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereVeteranul actor britanic a murit, vineri, la vârsta de 86 de ani, în reşedinţa sa din Belfast, după doar patru zile de la începerea filmărilor. El fusese distribuit cu puţin timp în urmă în cel de-al cincilea sezon al serialului "Game of Thrones", care este filmat parţial în Irlanda de Nord.

J.J. Murphy a fost distribuit pentru a juca rolul Denys Mallister, cel mai bătrân membru din ordinul militar Rondul de Noapte. Personajul său urma să apară pe parcursul celui de-al cincilea sezon al serialului, iar actorul trebuia să filmeze mai multe scene în această vară.

J.J. Murphy a jucat alături colegul său de distribuţie din "Game of Thrones", actorul Charles Dance, în următorul film hollywoodian despre Dracula, intitulat "Dracula Untold". Acest lungmetraj a fost turnat în Irlanda de Nord în 2013, cu un buget de 100 milioane de lire sterline, şi va fi lansat pe marile ecrane în luna octombrie.

"Dracula Untold" nu reprezintă prima incursiune a venerabilului actor britanic în universul creativ al scriitorului Bram Stoker. J.J. Murphy a interpretat personajul Van Helsing în spectacolul "The Death of Dracula" pus în scenă la Teatrul Lyric din Belfast.

J.J. Murphy era cunoscut în Irlanda de Nord pentru rolurile sale din teatru, pentru care s-a pregătit la Old Group Drama School în anii 1940.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate