Un actor american sustine ca are cel mai mare penis din lume! Ce dimensiune are "barbatia" lui

Jonah Falcon, un actor si prezentator TV american, sustine ca are cel mai mare penis din lume. "Barbatia" lui masoara insa aproximativ 34 de centimetri, cu mai bine de 10 centimetri mai putin decat cea a lui Roberto Esquivel Cabrera, cel recunoscut ca barbatul cu cel mai mare penis din lume.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

fara descriere

Jonah Falcon sustine ca "dotarea" lui l-a impiedicat sa obtina roluri la Hollywood. "Cand particip la castinguri la Hollywood sunt respins, dar cred ca in Marea Britanie sau Germania lucrurile ar fi stat cu totul altfel", a declarat Jonah Falcon pentru Mirror.

Barbatul a dezvaluit ca a avut aventuri si cu actrite celebre de la Hollywood, insa nu a vrut sa ofere numele acestora. "Am fost si cu actrite celebre, nominalizate sau castigatoare la Oscar, dar nu pot da mai multe detalii", a sustinut Jonah Falcon.

In varsta de 47 de ani, Jonah Falcon a aparut in atentia publicului in 1999, atunci cand s-a aflat despre penisul sau urias. Penisul mexicanului Roberto Esquivel Cabrera ar avea 48 de centimetri, insa Jonah Falcon sustine ca mexicanul minte si ca dimensiunea "barbatiei" sale nu ar fi aceasta.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate