Un adolescent a dezvoltat o boală bizară după o simplă durere în gât: se comportă de parcă ar fi posedat. Mama copilului este în șoc

Un adolescent de 15 ani din Marea Britanie suferă de o boală psihică care îl face să se comporte de parcă ar fi posedat.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere

Boala adolescentulu s-a manifestat la început cu o durere în gât, apoi a evoluat, având convulsii care țin și patre ore uneori.

Adolescentul care se comportă de parcă ar fi posedat, nu poate fi lăsat singur pe stradă din cauza convulsiilor care apar din senin 

În ultimele săptămâni, situația s-a agravat, iar Lee a ajuns să scoată sunete ciudate în timpul convulsiilor, ca și cum ar fi posedat de diavol, scrie The World News.co.uk.

Citeste si: Un zbor a fost anulat după ce un pasager musulman a mers la toaletă în avion și a tras apa de două ori: „A fost cea mai umilitoare zi din viața mea”

Citeste si: Tulburător! Imaginea din poarta casei unde locuia fetița ucisa din Dâmbovița i-a făcut pe toți să plângă! Vecinii sunt șocați și cu lacrimi în ochi! FOTOGRAFII EXCLUSIVE

Citeste si: Semne că femeia a avut orgasm! Cum poți deosebi orgasmul original de unul ”fake”

Părinții au cerut sfatul medicilor, dar pentru că este o boală rară a fost nevoie ca adolescentul să fie plimbat de la un medic la altul. Într-un final s-a concluzionat că adolesecentul suferă de PANDAS, ceea ce înseamnă, tulburări neuropsihiatrice autoimune pediatrice asociate cu infecții streptococice.

fara descriere

Mama copilului trăiește un calvar, nu știe cum să reacționeze când băiatul ei are convulsii și spune că nu îi vine să creadă că acesta este fiul ei. Femeia se sperie de cele mai multe ori, spunând că are impresia că l-a posedat o fantomă.

„Toată viața noastră s-a dat peste cap și parcă trăim un coșmar. Când intră în convulsie parcă e arestat. Mi-e teamă să-l scot în public sau să-l las singur undeva, fiindcă poate avea o astfel de convulsie. Convulsiile vin pe nepregătite, ochii i se rotesc în cap. E înspăimântător. E foarte supărător și nu putem face nimic ca să-l ajutăm. Este ca și cum ar fi posedat de o fantomă”, spune Lisa Bullen, mama copilului. 

fara descriere

Lisa Bullen a postat mai multe filmulețe în care se manifestă puștiul în timpul convulsiilor. Într-unul dintre filme se vede cum plescăie incontrolabil. În alte imagini, se vede cum el „ticăia” incontrolabil. La un moment dat, el a afirmat: „Nu-mi dau seama ce se întâmplă”, apoi a început să plângă.

Mama lui Lee a dat publicității filmulețele pentru a le atrage atenția părinților să fie mai atenți la orice simptom pe care copiii îl arată. 

Lisa a mai declarat că se teme pentru viitorul copilului ei.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate