Un adolescent de 16 ani s-a înecat în mare, la Mamaia! Unde a fost găsit trupul neînsuflețit al lui Iosif

Iosif, un adolescent de doar 16 ani, a fost găsit mort. Băiatul s-a înecat în mare, la Mamaia, iar scafandrii l-au găsit azi dimineață.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

fara descriere

Mitroi Iosif-Corneliu, un elev de clasa a IX-a, în vârstă de 16 ani, s-a înecat la Mamaia în urmă cu două zile. În această dimineață, trupul neînsuflețit elevului de la Colegiul Militar Național «Tudor Vladimirescu»  a fost găsit de către scafandrii militari la Năvodari, cu ajutorul unui sonar.

Citeste si: Ce spun psihologii și psihiatrii despre starea lui Liviu Dragnea în închisoare! „El nu mai este supus legii, el este legea!”

Citeste si: Papa în România 2019. Drama care putea să-l doboare pe Papa Francisc! Suveranul Pontif şi-a pierdut un plămân în adolescenţă!

Citeste si: Jador, declaraţii exclusive despre Simina! Solistul ne-a spus ce simte cu adevărat pentru ea! Vezi dacă i-a dedicat ultima lui piesă! EXCLUSIV!

Mesaj dureros după ce Iosif s-a înecat la Mamaia

„Drum lin către cer, copil frumos! Dumnezeu să te odihnească în pace. Iosif a fost găsit astăzi după ce trupul neînsuflețit a fost adus de valuri în zona localității Năvodari. Mitroi Iosif-Corneliu era elev în clasa a IX-a la Colegiul Militar Național «Tudor Vladimirescu» și participa la «Școala de vară», în garnizoana Constanța. Suntem alături de familia greu încercată!”, a anunțat MApn, într-un mesaj pe Facebook.

Iosif se afla la Mamaia cu mai mulți colegi

Băiatul era venit la mare împreună cu un profesor de sport şi câţiva colegi. Adolescentul de 16 ani sosise pe litoral cu o zi înainte de tragedie și tocmai ajunseseră toţi pe plaja din Mamaia când a decis, împreună cu câţiva colegi, să intre în apă. La un moment dat, colegii lui au anunţat că l-au pierdut din raza lor vizuală.

Adolescentul înecat şi colegii lui, împreună cu profesorul de sport de la Colegiul Militar Craiova, veniseră pe litoral pentru a participa la o şcoală de vară la Academia Navală la care participă mai multe licee cu profil militar din toată ţara.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate