Un adolescent s-a sinucis după ce a fost șantajat cu poze în care apărea în ipostaze indecente! Părinții sunt în stare de șoc: „A crezut că asta e singura cale de ieşire”

Băiatul nu a suportat presiunea și rușinea și a decis să încheie socoteala cu viața!

Riley Basford
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Riley Basford avea 15 ani și locuia în Potsdam, statul New York.

Era un băiat liniștit, iar nimeni nu a prevestit tragedia și chinul prin care acesta avea să treacă. Se pare că a făcut greșeala cruntă de a trimite imagini unui nescunoscut cu el în ipostaze indecente, iar mai apoi a fost șantajat și amenințat în mediul virtual să plătească o sumă de bani pentru ca pozele să nu devină virale.

Adolescentul nu a mai suportat chinul și în cele din urmă, singura soluție care a crezut că-l va scăpa din această situație a fost moartea. Pe 30 martie, Riley și-a pus capăt zilelor chiar în propria cameră. În urma lui au rămas părinții, sfâșiați și îngenuchiați de durere. 

Riley Basford
Riley Basford [Sursa foto: Facebook]

Copilul nu a suportat presiunea unui șantaj de pe internet: „Nu voia să se facă de râs”

Mama copilului spune că totul a început de la o conversație inocentă dintre el și o persoană de pe Facebook.

Se pare că în spatele ecranului se afla cineva rău intenționat, care se prezentase sub o altă identitate. Acest individ l-a convins pe Riley să-i trimită poze cu el indecente.

La foarte puțin timp după ce a făcut această greșeală colosală, tânărul a început să fie amenințat că pozele vor fi trimise familiei, prietenilor, postate pe rețelele de socializare, dacă nu-i plătește suma de 3.500

de dolari!

Citeste si: Loredanei Chivu i-au „putrezit” fesele! Imagini șocante cu posteriorul siliconat al blondei- bzi.ro

Citeste si: Motivul șocant pentru care medicul din Timișoara și-a pus capăt zilelelor! Ce s-ar fi întâmplat cu tânărul

„Nu voi putea merge în mormânt până nu îl voi onora pe Riley în fiecare zi din viaţa mea, pentru că el nu şi-ar fi dorit să facă asta.

Nu putea să motiveze ce i se întâmplă, totul luase amploare atât de repede. A intrat într-o panică atât de mare încât şi-a ieşit din minţi”, a declarat mama sa.

„Au continuat să-l bombardeze şi să-l bombaerdeze cu mesaje şi în cele din urmă a clacat. A crezut că asta e singura cale de ieşire pentru că nu voia să se facă de râs”,  a adăugat tatăl. 

Riley Basford
Riley Basford [Sursa foto: Facebook]

Riley Basford și-a pus capăt zilelor la scurt timp. Părinții fac un apel pentru ca alții copii să nu cadă în aceeași capcană 

La doar câteva ore la de primirea amenințărilor băiatul a luat o decizie radicală. Pe 30 martie, familia l-a găsit fără suflare în propria cameră. Copilul s-a sinucis, iar în urma lui a rămas familia plină de durere.

Părinții lui Riley fac un apel către toți copiii, din toată lumea. Dacă vreodată se confruntă cu o situație similară să nu ezite să le povestească părinților. De asemenea, părinții ar trebui să vorbească cu cei mici și să-i îndrume, căci internetul este un mediu plin de pericole. 

Citeste si: Valentina, sergent în Armata Română, și-a pus capăt zilelor. Modul șocant în care a ales să se sinucidă

„Vreau să transmit părinților mesajul că nu există rețele sociale sigure. Trebuie să vorbiți cu copiii dvs. despre toate rețelele sociale, să știți cu cine vorbesc și să le spuneți copiilor atunci când credeţi că lucrurile nu sunt în regulă”, a mai adăugat tatăl copilului. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Un bărbat stabilit în Italia s-a sinucis într-un mod absolut înfiorător! Și-a incendiat casa și apoi s-a autoînjunghiat. Ce mesaj a lăsat

O femeie din Cluj și-a pus capăt zilelor chiar în seara dintre ani! Aceasta a scris un mesaj de adio pe Facebook: „Ce e azi poate dispărea mâine”

Tragedie cu o săpătămână înainte de Crăciun! O tânără mămică în vârstă de 21 de ani s-a sinucis: „Era o mamă fantastică”

Horoscop Zilnic Vineri 23 Aprilie 2021: Ziua aceasta vine cu energie pozitivă, realizări și bucurii

Panică totală la Antena 1! Totul s-a întâmplat în direct, chiar în această dimineață: "Hai la lumina monitorului!"

S-a aflat adevărul! Cu cine a fost căsătorită Denise Rifai? Vedeta OBLIGATĂ să recunoască

EXCLUSIV EVZ. Clotilde Armand şi-a măturat curtea palatului de 4 milioane de euro, din Bucureşti. Filmare de colecţie VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies