Un al doilea angajat de la Penitenciarul Jilava a fost confirmat pozitiv cu COVID-19

Autoritățile au anunțat că joi, 23 aprilie, un al doilea angajat al Penitenciarului Jilava a fost depistat pozitiv cu noul tip de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Un al doilea angajat de la Penitenciarul Jilava a fost confirmat pozitiv cu COVID-19
Un al doilea angajat de la Penitenciarul Jilava a fost confirmat pozitiv cu COVID-19


In articol:

Un al doilea angajat al Penitenciarului Bucureşti-Jilava a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Şi la Penitenciarul Gherla a fost depistat cu COVID-19 un angajat care lcura în sectorul de deţinere, informează News.ro. 

„Astăzi, 23.04.2020, un al doilea angajat al Penitenciarului Bucureşti-Jilava a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Poliţistul de penitenciare îşi exercita atribuţiile de serviciu în sectorul administrativ şi nu a interacţionat cu persoane private de libertate. Contacţii identificaţi au fost scoşi din serviciu şi vor rămâne la domiciliu, urmând a fi aplicate recomandările Direcţiei de Sănătate Publică Ilfov. Spaţiile de lucru sunt dezinfectate”, anunţă Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Citeste si: Dosar penal pentru un bărbat de 63 de ani din Timișoara, suspect de coronavirus, după ce a fugit din spital. Unde a fost găsit și cine l-a dus înapoi la spital

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Este asigurată, de asemenea, continuitatea activităţilor specifice, în baza planificărilor.

Citeste si: Încă trei decese provocate de coronavirus. Bilanţul se ridică la 527

Un angajat al Penitenciarului Gherla a fost și el confirmat pozitiv cu coronavirus 

Referitor la primul caz confirmat în cadrul aceleiaşi unităţi, în data de 21.04.2020, ANP menţionează că, pe lângă testarea specifică a celor 33 de cadre identificate contacţi, Direcţia de Sănătate Publică Ilfov a comunicat posibilitatea efectuării de teste inclusiv în rândul deţinuţilor contacţi.

Citeste si: Raluca Bădulescu s-a îngrășat în izolare: „ În fiecare zi îmi promit că asta este ziua când mă voi opri din mâncat ciocolată”

„În continuare, informăm despre un prim caz confirmat pozitiv COVID-19 la Penitenciarul Gherla, în persoana unui angajat care îşi desfăşura activitatea în sectorul de deţinere. În prezent, se efectuează verificări pentru stabilirea contacţilor, teste specifice urmând a fi aplicate conform indicaţiilor Direcţiei de Sănătate Publică Cluj. Măsurile de scoatere din serviciu şi înlocuire cu personal de rezervă, precum şi cele de dezinfecţie se implementează inclusiv în acest caz”, precizează ANP.

Urmatorul articol
Citește și:

Marcel Vela, noi reguli pentru bătrânii de peste 65 de ani: „Probabil intervalul orar 11-13 nu este cel mai nimerit”

China raportează pentrua șasea zi consecutiv zero cazuri de coronavirus

Monica Tatoiu se întoarce acasă după 10 săptămâni de izolare pe o insulă ”Mă pot apuca de procese”

Un pensionar de 87 de ani din Alba și-a donat toate economiile unui spital

Cazul primarului mort din Deveselu! Cum s-au ”evaporat” mai multe case din declarația de avere a lui Ion Aliman? EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies