Un alt nume mare din lumea muzicii s-a stins! Lucky Peterson a murit la vârsta de 55 de ani

Muzicianul blues Lucky Peterson în vârstă de 55 de ani a murit duminică după-amiază, într-un spital din Dallas, potrivit unui mesaj publicat pe pagina sa de Facebook.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Un alt nume mare din lumea muzicii s-a stins! Lucky Peterson a murit la vârsta de 55 de ani

„Cu mare tristeţe anunţăm moartea lui Lucky Peterson, duminică, la ora 2:25 PM, în Dallas. Se afla acasă când a început să se simtă rău şi a fost dus urgent la spital, în stare critică, dar, din păcate, nu a putut fi reanimat”, se arată în mesaj.

Născut în 1964, în Buffalo, Peterson a debutat ca organist pe scena Governor's Inn, la vârsta de 5 ani, şi a fost remarcat de contrabasistul Willie Dixon. În 1969 a lansat primul album, „Our Future”, pe care l-a prezentat în numeroase emisiuni de televiziune.

Citeste si: Fiica lui Corneliu Vadim Tudor a anunțat că intră în politică, revoltată că se dorește autonomia Ținutului Secuiesc: „La mai bine de 4 de la moartea lui, Vadim vă stă în coastă!”

Citeste si: Ce se întâmplă cu iahtul de lux al lui Cristi Borcea, cu care o plimba în croaziere pe Valentina Pelinel! Vezi cât costă să închiriezi ambarcațiunea lui Borcea!

Citeste si: Gabriela Cristea rupe tăcerea, pentru prima dată, despre moartea mamei sale! Vedeta nu a fost la înmormântare: „Este greu de exlicat în cuvinte”

Un alt nume mare din lumea muzicii s-a stins! Lucky Peterson a murit la vârsta de 55 de ani

A abordat, de-a lungul carierei, diverse stiluri. După orgă, chitara a devenit al doilea instrument preferat al său, iar stilul de interpretare a fost asemănător lui B.B. King. În 2009, a revenit la prima dragoste, cu triplul album „Organ Soul Sessions”.

În 2014, a lansat albumul „The Son of a Bluesman”, inspirat de trecutul lui şi de tatăl lui, proprietarul Governor's Inn, unul dintre cele mai importante cluburi de blues din Statele Unite. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate