Un an de la moartea lui Serban Ionescu! Magda Catone se simte vinovata fata de Carol, fiul ei. Afla de ce!

Astazi, cand se implineste un an de la trecerea in nefiinta a lui Serban Ionescu, Magda Catone, sotia actorului, organizeaza o ceremonie de comemorare in memoria acestuia.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereSlujba de pomenire, la care sunt invitati mai multi actori si prieteni de-ai lui Serban Ionescu, are loc la Biserica Batistei din Capitala. In urma cu mai bine de zece zile insa, fara sa-si instiinteze nora si nepotul, pe Magda Catone si fiul ei, Carol, mama actorului a facut un parastas separat pentru Serban Ionescu.fara descrierefara descriere

"Ei au aflat de parastasul acesta dupa ce a fost. Au aflat de la prieteni si din presa. Culmea, batrana a facut totul pe ascuns, refuzand sa-si cheme propriul nepot la comemorarea tatalui sau. Baiatul e afectat si nu intelege comportamentul bunicii, iar Magda, nora femeii, spune ca totul se intampla din vina ei, mama lui Serban dorind sa se razbune pe ea si sa o tina la distanta. In ciuda acestor lucruri, Carol e un baiat de nota zece. Saptamana acesta a urcat pe scena intr-un spectacol de teatru independent si a avut mare succes la public", ne-a declarat o pesoana din anturajul Magdei Catone.

Motivul ireal pentru care Magda Catone nu a fost la parastasul organizat de soacra ei: "Ăia sunt nişte infractori care vor sa puna mana pe avere"

Razboiul nu s-a stins! Amandoua il plang pe Serban Ionescu, dar ii fac pomeni separat! Magda Catone organizeaza parastasul de un an al actorului la 13 zile distanta de la cel facut de soacra sa

Magda Catone, cu zambetul pe buze la un an de la moartea lui Serban Ionescu! Vezi cine a facut-o sa rada pe actrita

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate