Un angajat al Guvernului a fost infectat cu noul coronavirus

Cu cine a intrat în contact funcținarul Guvernului, care acum a fost depistat cu coronavirus?

Distribuie pe:

Autor: I.N.

Un angajat al Guvernului a fost infectat cu noul coronavirus


In articol:

Un funcţionar care lucrează la Registratura Guvernului a fost confirmat cu noul coronavirus, au declarat surse guvernamentale, luni, pentru News.ro. Ulterior, Guvernul a anunţat că angajatul a fost confirmat în cursul zilei de vineri şi este internat. De asemenea, reprezentanţii Executivului au anunţat că angajatul nu a intrat în contact direct cu membri ai Cabinetului.

Un funcţionar care lucrează la Registratura Guvernului a fost confirmat cu noul coronavirus, au declarat surse guvernamentale, luni, pentru News.ro.

Persoana este, în momentul de faţă în izolare, iar toţi colegii de birou au fost testaţi pentru COVID-19 , rezulatele fiind negative , au adăugat sursele menţionate.

La începutul lunii martie, au mai existat trei cazuri de persoane care aveau legătură cu aparatul de lucru al Guvernului, însă testele au ieşit ulterior negative pentru COVID.

Citeste si: Irina Rimes sau ce nu ai văzut niciodată la artistă. FOTO în premieră

Citeste si: Mai multe fetițe, dispărute fără urmă! Anunțul făcut de poliție

Citeste si: Alexandra Stan, acuzații grave din partea fanilor: ”Gândește-te și la familia ta!”

”În acest moment este internat”: starea actuală a angajatului din Guvern, depistat cu coronavirus.

Un angajat al Guvernului a fost infectat cu noul coronavirus

A fost confirmată pozitiv la testul pentru COVID-19 o persoană care are calitatea de funcţionar public şi îşi desfăşoară activitatea într-o structură din cadrul Direcţiei pentru Relaţia cu Publicul. Persoana în cauză a fost confirmată pozitiv în cursul zilei de vineri şi în acest moment este internată”, a transmis, luni, Guvernul. 

Sursa citată a precizat că DSP Bucureşti a desfăşurat o anchetă epidemiologică, în cadrul căreia au fost testaţi colegii de birou ai persoanei, cu rezultat negativ.

„Toate persoanele care au avut contact direct, de lungă durată, se află în izolare la domiciliu. Spaţiul în care şi-a desfăşurat activitatea a fost dezinfectat, conform protocoalelor sanitare. Facem menţiunea că persoana în cauză nu a avut contact direct cu membri ai Cabinetului”, a mai transmis Guvernul. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate