Un angajat al Penitenciarului Botosani s-a spanzurat. Lucra de 20 de ani in unitatea de detentie

Un angajat al Penitenciarului Botosani a fost gasit vineri in jurul orei 17:00 spanzurat chiar in locul unde isi desfasura activitatea. Acesta a fost observat de colegi, care nu au mai putut face nimic pentru barbatul care lucra de peste doua decenii acolo.

Distribuie pe:

Conducerea unitatii de detentie a sesizat Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani si Administratiei Nationala a Penitenciarelor, anuntand totodata familia celui decedat. Ieri seara, in jurul orei 22:00, procurorii efectuau cercetari pentru stabilirea circumstantelor producerii evenimentului, urmand ca in functie de concluziile acestora sa fie dispuse masurile procedurale care se impun.

Functionarul public in cauza era cu statut special si a fost angajat in sistemul administratiei penitenciare, la Penitenciarul Botosani, din anul 1991. Nu fusese vreodata sanctionat disciplinar, intreaga sa activitate fiind apreciata prin calificativul „Foarte bine”.  

"Ne exprimam regretul cu privire la trecerea in nefiinta a colegului nostru si transmitem sincere condoleante familiei pentru pierderea suferita”
, spus comisarul sef Victor Cuzic, directorul Penitenciarului Botosani.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate