Un artist de la noi isi face un tratament pentru a scapa de acnee! "Am 33 de ani si am avut mult de pierdut mult din cauza aspectului fetei" - Vezi cine e si cum vrea sa scape de probleme!

A devenit cunoscut in urma unui show de talente, dar nu prea i-a mers bine in cariera. Multi i-au spus ca acneea de pe fata este marea lui problema, iar el spera sa scape acum de ea. ##VIDEO246855##

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereA decis sa apeleze la ajutorul unui specialist si a gasit. Iulian Vasile a inceput deja tratamentul si intr-un an de zile fata lui va arata altfel. "Cicatricile dupa acnee sunt cele mai grele probleme cu care se poate confrunta un chirurg. El are toata gama de cicatrici pe care le poate avea un om dupa acneee. I-am propus un tratament cu laser de durata in urma caruia sper sa isi revina.", a spus medicul care se ocupa de el.

fara descriereTratamentul cu laser nu este dureros, iar Iulian a povestit de ce a recurs la aceasta metoda. "Simt o caldura de la laser, dar in rest e ok. Eu lupt in continuare sa ajung unde imi doresc si au fost multe voci care mi-au spus ca e bine sa imi repar tenul. M-am gandit ca e bine sa fac acest tratament ca sa scap de probleme.", a spus el.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate