Un artist important a avut parte de o moarte suspecta, in pragul Craciunului! O femeie i-a gasit trupul neinsufletit zacand pe marginea drumului

Jeffrey Pollack, un cunoscut cineast de la Hollywood, regizor al unor filme precum "Above the Rim", "Goana după sex/ Booty Call" şi "Pierdut şi regăsit/ Lost & Found", a murit la vârsta de 54 de ani.

Distribuie pe:

fara descriereFondator al companiei Handprint Entertainment, Jeffrey Pollack a fost, totodată, producătorul serialului de televiziune kalooga_36441" Prinţul din Bel Air/ The Fresh Prince of Bel Air", producţia de comedie care l-a lansat pe actorul Will Smith, informează hollywoodreporter.com.

Trupul neînsufleţit al cineastului a fost descoperit în Hermosa Beach din California, în dimineaţa zilei de 23 decembrie. O femeie care făcea jogging a alertat poliţia locală. Jeffrey Pollack era îmbrăcat într-un costum de sport, avea în urechi câştile iPod-ului său şi era deja decedat la sosirea echipajului de poliţie. Autorităţile consideră că cineastul a murit din cauze naturale în timp ce făcea jogging. Pollack era pasionat de alergări şi de softball.

Jeffrey Pollack a absolvit University of Southern California School of Film. La începutul anilor '90, a înfiinţat compania de producţie Handprint Entertainment. Printre clienţii acesteia se numără câteva nume mari din industria de divertisment, precum Jennifer Lopez, Mariah Carey şi Tyra Banks.

Jeffrey Pollack a regizat trei lungmetraje: "Above the Rim" (1994), ce prezintă povestea unui jucător de baschet în plină ascensiune, cu Duane Martin şi Tupac Shakur în rolurile principale, "Booty Call" (1997), cu Jamie Foxx, Vivica Fox şi Tommy Davidson, şi "Lost & Found" (1999), în care rolul principal a fost interpretat de David Spade.

Jeffrey Pollack a fost, totodată, producătorul serialului TV "The Fresh Prince of Bel Air".


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate