Stiri

Un autocar s-a răsturnat pe câmp, în Vrancea! O persoană a murit, o alta e în stare gravă

O persoană a murit şi cel puţin una este grav rănită după ce un autocar s-a răsturnat pe câmp, luni, în judeţul Vrancea, în apropierea oraşului Mărăşeşti.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Un autocar s-a răsturnat pe câmp, în Vrancea! O persoană a murit, o alta e în stare gravăicon photo
 

Autocarul care avea la bord 14 persoane, printre care se aflau şi copii, a derapat din cauza stratului de zăpadă de pe carosabil.

Autocarul s-a răsturnat pe şoseaua care leagă localităţile Haret şi Modruzeni după ce a derapat pe carosabilul acoperit cu un strat subţire de zăpadă.

Deoarece în interiorul autocarului se aflau 14 persoane, la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de salvare.

Potrivit primelor informaţii primite din partea ISU Vrancea, o persoană a murit, iar alta este încarcerată şi medicii încearcă să-i salveze viaţa.

Un autocar s-a răsturnat pe câmp, în Vrancea! O persoană a murit, o alta e în stare gravă

Alte persoane sunt evaluate medical, acestea ieşind din autocar.

Persoanele care nu trebuie duse la spital pentru îngrijiri medicale sunt transportate la un azil de bătrâni din vecinătate deoarece afara este foarte frig.

Forţele ISU Vrancea şi SAJ intervin cu două ambulanţe SMURD, o autospecială de descarcerare, două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi cinci ambulanţe SAJ.

sursa

 
Cum arată astăzi Cornel Constantiniu! Celebrul cântăreţ, grav bolnav, a fost acum câteva zile la aniversarea soţiei lui Petre Geambaşu FOTO icon photo

Titlu secțiune

Titlu secțiune