Stiri

Un avion al MApN s-a prabusit! La bord se aflau doi militari romani!

Un avion militar de la Baza 95 Aeriană „Erou căpitan aviator Alexandru Şerbănescu” s-a prăbuşit, luni, în comuna Nicolae Bălcescu. Piloţii au reuşit să se catapulteze, iar starea lor este bună.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Un avion al MApN s-a prabusit! La bord se aflau doi militari romani!

UPDATE 15:38 Piloţii au fost duşi teferi la Garnizoana Bacău

Cei doi piloţi din avionul militar care s-a prăbuşit, luni, în comuna Nicolae Bălcescu, nu au nicio leziune, fiind duşi teferi la Garnizoana Bacău, informează Mediafax.

Prefectul judeţului Bacău, Maricica Coşa, a declarat că cei doi piloţi au fost recuperaţi şi nu au leziuni.

„Cei doi piloţi s-au catapultat, sunt teferi, nu au nicio leziune. Au fost duşi la Garnizoana Bacău”, a spus Coşa.

O aeronavă de tip IAR 99 Şoim cu dublă comandă din Baza 95 Aeriană ”Erou căpitan aviator Alexandru Şerbănescu” de la Bacău s-a prăbuşit, luni, în jurul orei 13.30, în zona localităţii Nicolae Bălcescu, judeţul Bacău.

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, împreună cu şeful Statului Major al Apărării, generalul Nicolae Ciucă, sunt deja în drum spre locul prăbuşirii avionului. Conform procedurilor, o comisie numită la nivelul Statului Major al Forţelor Aeriene va investiga cauzele producerii evenimentului.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume! Un roman din Anglia a explicat de ce a inregistrat compania asaicon photo

Stiri

Dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume! Un roman din Anglia a explicat de ce a inregistrat compania asa

Romanii sunt inventivi, asa ca dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume, care apartine unui roman stabilit in Anglia.

Titlu secțiune