Un avion s-a prăbușit în România! Pilotul a reușit să se salveze. Imagini cu aeronava izbită de sol

Clipe grele astăzi. Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Aeronava Cessna 172 s-a prăbușit astăzi, iar avionul a fost avariat. La bordul lui se afla o singură persoană, și anume pilotul. Aeronava aparține Școlii Superioare de Aviație Civilă din România. Avionul s-a prăbușit pe aerodromul Strejnicu din Ploiești. Pilotul a ieșit singur din aeronavă, conform dcnews.ro.

”În data de 08.05 2019 la ora 14.30, aeronava Cessna 172, înmatriculată YR-MDA, aparținând Școlii Superioară de Aviație Civilă, a fost implicată într-un accident de aviatie, soldat cu avarierea avionului.

Pilotul este teafăr, a ieșit singur din avion și se află la spital pentru investigații suplimentare.

Citeste si: Caz halucinant: un primar a pus autoritățile să aresteze un câine! L-au luat, l-au băgat în temniță, iar ce trebuie să facă animalul ca să iasă de acolo e șocant

Citeste si: Am aflat numele oficial al bebelușul regal! Cum se va numi fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry

Citeste si: Promo Puterea dragostei 9 mai. Noul concurent, în emisiune pentru Bianca? "Ai venit aici ca s-o iei acasă?"

Citeste si: Promo Puterea dragostei 9 mai. Noul concurent, în emisiune pentru Bianca? "Ai venit aici ca s-o iei acasă?"

Potrivit primelor informații, pilotul a fost transportat de urgență la spital, unde beneficiază de îngrijiri medicale. Acesta ar fi începător, având doar 60 de ore de zbor.

Alpturi de autoritățile de investigatie s-a constituit o comisie interna de anchetă a Scolii Superioare de Aviație Civila, pentru a identifica cauzele evenimentului.Conducerea SSAVC, a dispus ca toata activitatea de zbor sa fie suspendată până la finalizarea anchetei”, au precizat reprezentanții Școlii Superioare de Aviație Civilă.

Sursă foto: republikanews.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: