Un băiat a trecut pragul casei Puterea dragostei, chiar înainte de Marea Finală! Fetele au sărit pe el

Un băiat misterios a intrat în casa Puterea dragostei, inainte de Marea Finala. Toate fetele au sărit pe el.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Un băiat a trecut pragul casei Puterea dragostei
Un băiat a trecut pragul casei Puterea dragostei


In articol:

Fetele din casa Puterea dragostei au avut parte de o surpriză în ediția din 10 iulie. Un bărbat misterios le-a trecut pragul casei. Fetele par să-l cunoască, fiind vorba de un băiat care face masaj.

Concurentele au sărit toate pe el și chiar l-au pus la treabă. Însă, se pare că, prezența musafirului a stârnit gelozia bărbaților din casă. Aceștia au venit în casa fetelor și chiar l-au "atacat" pe musafirul lor.

Concurenții se pot liniști, tânărul este doar în vizită. Așa cum a fost anunțat deja, nu vor mai intra concurenți noi la Puterea dragostei sezon 2.

Urmăriți momentul vizitei în video de mai jos.

Citeste si: Primele decizii clare legate de Crăciun. Ce nu trebuie să facem - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Concurenții au început lupta pentru Finala Puterea dragostei sezonul 2 

Finala Puterea dragostei sezonul 2 se apropie, iar concurenții își fac planuri și strategii.

În casa Puterea dragostei au început luptele pentru Finala Puterea dragostei sezonul 2. După ce au petrecut mai multe luni în show, concurenții își doresc să ajungă în finala Puterea dragostei și chiar să o câștige. Și cum se știe din finala sezonului 1 că fiecare concurent ajuns în finală va avea dreptul să-și voteze favoritul, prieteniile au început să se schimbe la Puterea dragostei. Lucru sesizat și de Andreea Mantea și spus în emisiune, deși nimeni nu a recunoscut.

”Pe ultima sută de metri, unele persoane s-au schimbat. Nu știu dacă ați sesizat acest lucru...”, a spus Andreea Mantea în emisiune, făcând referire la prietenii neașteptate legate în special între anumite fete, în ultima perioadă.

Citeste si: Doliu printre concurenții Puterea dragostei! Philip a făcut anunțul: "Te iubesc mult de tot îngerul meu păzitor"

Andreea Mantea a vorbit și despre finala Puterea dragostei sezonul 2 care va fi în curând. ”Știți ce nu o să se schimbe (n.red. la Finala Puterea dragostei sezonul 2): doi câștigători rămân sigur, nu trebuie să formeze un cuplu!”, a spus Andreea Mantea în emisiune.

Finala Puterea Dragostei sezonul 2. Întrebările pe care și le pun fanii emisiunii Puterea Dragostei sunt cine va câștiga Puterea dragostei, dar și cine va rămâne la Puterea Dragostei sezonul 3. Pentru că ei sunt convinși că vor fi păstrați concurenți care nu au un cuplu și în sezonul 3, așa cum s-a întâmplat și după încheierea sezonului 1, când au rămas în competiție: Bianca, Mary, Bogdan Mocanu și Jador.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul cu care Raluca l-ar fi înșelat pe Pepe!

Lovitură cruntă pentru Iohannis. A făcut o greșeală capitală. De ce e acuzat

Incredibil! Ce mașină conduce Andreea Tonciu și ce preț enorm a plătit pentru acest bolid! De unde a avut bani

Femeile însărcinate sunt în pericol! Cum pot fi afectate de COVID-19?

Un băiat a trecut pragul casei Puterea dragostei, chiar înainte de Marea Finală! Fetele au sărit pe el

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies