Un baiat de 15 ani din judetul Iasi si-a violat fratele in varsta de doar 3 ani. E socant cum a descoperit mama baietilor fapta

Autor: A.M.

Un adolescent in varsta de 15 ani si-a violat fratele mai mic, de numai 3 ani. Incidentul s-a petrecut la doar cateva zile dupa ce adolescentul fusese eliberat de la un centru de detentie, unde fusese inchis timp de un an pentru furt, potrivit Ziarul de Iasi.

Mama copiilor a alertat politia din localitatea ieseana Podu Hagiului, dupa ce a facut cumplita descoperire.

Pe la 12 ne-am pus toţi la masă, iar cel mare şi unul dintre cei mici lipseau. Mama lor a mers să îi caute şi l-a observat pe cel mic, de trei ani, că avea sânge la spate, pe pantaloni. L-a întrebat ce a păţit şi a spus că unul dintre fraţi l-a dus în WC-ul din curte şi l-a violat. L-am luat pe cel vinovat la întrebări şi a recunoscut”, a povestit tatăl copiilor, Gheorghe Partene.

Tatal adolescentului este de parere ca acest tip de comportament ar fi fost invatat de acesta in perioada petrecuta la centrul de detentie.

Totodata, localnicii dau vina pe parintii copiilor, marturisind ca ei sunt cei care ii invata sa fure si se comporta urat ei.

 

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies