Un băiat de 16 ani și-a înjunghiat prietenii! Tânărul băuse peste măsură

Un tânăr în vârstă de 16 ani din Brașov și-a înjunghiat proprii prieteni.

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

Cazul șocant a avut loc noaptea trecută, băiatul fiind amețit serios din cauza alcoolului. Cu gândurile tulburate de băutură, tânărul a scos un cuțit la prietenii cu care se afla în acel moment. Totul a fost considerat o glumă, însă s-a transformat într-un carnagiu.

Citeste si: Fiica din Australia a lui Radu Beligan se roagă pentru stingerea incendiilor devastatoare: “Mă rog din toată inima ca această ploaie binecuvântată să ajungă şi la zonele afectate”

Citeste si: Narcisa Guță, cu Alberto la spital: „Copilul ăsta nu e orice copil, e copilul lu' Regele Guță. Să vadă și lumea ce tată bun e Nicolae Guță magnificul care și-a făcut ziar pe frunte”

Citeste si: Familia insistă ca What’s Up să meargă la terapie, după scandalul violent cu iubita lui, Alice Badea. Artistului îi merge din ce în ce mai rău

Și-a omorât prietenul

Adolescentul și-a înjunghiat mortal unul din prieteni, fără să gândească de două ori.

Chiar și după săvârșirea crimei, tânărul nu s-a oprit și a continuat să își atace prietenii cu cuțitul. Un alt băiat a ajuns în stare gravă la spital, având mai multe răni la cap.

"Tânărul de 16 ani a fost reținut de procurori, pentru omor, lovire și alte violențe. Victima care a supreviețuit atacului este și ea acuzată de lovire și alte violențe", a declarat Vlad Teodorescu, Purtătorul de Cuvânt al Parchetului.

Fenomenul tinerilor care provoacă tragedii pe fondul consumului de alcool ia amploare în țara noastră. 

Chiar anul trecut a fost făcut cunoscut cazul adolescenților din Giurgiu care, nefiind perfect conștienți de ceea ce făceau, din cauza alcoolului, au violat o tânără de 16 ani, au filmat scenele oribile și le-au publicat pe internet. 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate