Un băiat de 17 ani din Capitală a murit călcat de tramvai, cu telefonul în mână. Copilul traversa neregulamentar și avea căști în urechi

Un băiat de 17 ani și-a găsit sfârșitul sub roțile unui tramvai din Capitală.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Băiatul voia să traverseze strada pe șina de tramvai, pe roșu, fără a se asigura înainte. Martorii spun că băiatul avea căștile în urechi deoarece vatmanul a claxonat de nenumărate ori, dar băiatul nu a reacționat în niciun fel.

Citeste si: Momente de tensiune în gala Puterea Dragostei, după ce Kevin a părăsit emisiunea. A dat cărțile pe față și a dezvăluit motivul eliminării sale

Citeste si: Liderul ISIS, Abu Bakr al-Baghdadi, a murit! Și-a detonat vesta cu explozibil pe care o purta! Donald Trump, primele declarații: "A murit ca un câine și ca un laș"

Citeste si: Descoperire macabră într-un apartament din Madrid! O bătrânică a murit în urmă cu 15 ani în propria sa casă și nimeni nu și-a dat seama

Un băiat de 17 ani din Capitală a murit călcat de tramvai în timp ce asculta muzică în căști

Vatmanul tramvaiului a încercat să frâneze, dar din păcate a fost prea târziu, iar băiatul a fost zdrobit de tramvaiul greu de peste 30 de tone. Salvatorii ajunși la fața locului au încercat mai bine de 30 de minute să îl scoată de sub tramvai, dar băiatul murise deja.
Rudele care au ajuns la fața locului au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au văzut imaginea băiatului zdrobit de mijlocul de transport în comun.

Scenele de coșmar s-au petrecut în sectorul patru al Capitalei, în timp ce elevul traversa pe roșu.

„Probabil că băiatul avea căștile în ureche și n-a auzit. Omul cu tramvaiul claxona, claxona că asta ne-am uitat și noi. Avea telefonul în mână băiatul”, spune un martor.
Băiatul era elev al unui liceu de informatică din București, iar apropiații susțin că avea telefonul în mână în momentul accidentului.
„Stiu ca el mergea cu castile. Azi-noapte la ora 12.00 m-a sunat un baiat care a fost in clasa cu el si mi-a spus”, a declarat un tânăr.
Stația în jurul căreia a fost accidentat tânărul este în construcție, astfel încât tramvaiele nu opresc aici și intră în zonă cu viteză destul de mare.
Anul trecut, pietonii au fost implicaţi în peste 340 de accidente grave, doar în Capitală. În peste jumătate dintre cazuri, din vina lor. De vină sunt traversarea neregulamentară, folosirea căştilor şi a telefonului mobil. 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate