Un baiat de 21 de ani si-a omorat tatal si l-a ingropat sub dusumea

Un baiat de 21 de ani din localitatea Catelu, judetul Ilfov si-a omorat tatal si apoi a ascuns cadavrul timp de trei saptamani sub dusumea.

Distribuie pe:

In noaptea de 2 spre 3 decembrie, Ionut Valentin Stanciu, in varsta de 21 de ani, a consumat alcool, impreuna cu tatal sau, Laurentiu Stanciu (43 de ani). Spre dimineata, cei doi au inceput sa se certe, iar baiatul, nervos, si-a omorat tatal cu un cutit si o ranga. Dupa ce si-a dat seama ca a comis o crima, tanarul a scos dusumeaua si a ingropat cadavrul la o adancime de aproximativ un metru. Apoi, a  stat linistit, ca si cand nimic nu s-ar fi petrecut.

"Fiica victimei a intrat in panica din cauza ca nu mai stia nimic de tatal ei. Ea a anuntat disparitia. Politistii s-au dus la fata locului si au descoperit urme evidente de sange, urmele agresiunii. Tanarul a raspuns chemarii la politie. Nu avea de gand sa recunoasca, dar dupa vreo patru ore de audieri a spus ca l-a ucis si a indicat si locul in care l-a ingropat: sub dusumeaua casei - o locuinta insalubra",
a declarat procurorul Adrian Dicu, de la Parchetul Tribunalului Ilfov pentru EVZ.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate