Un băiat din Iași a vrut să cumpere un buchet de flori, dar nu avea bani suficienți! Povestea copilului a impresionat o țară întreagă

Un copil din Iași a vrut să îi cumpere flori unei persoane importante, dar nu a avut bani suficienți. Ce s-a întâmplat la scurt timp?

Autor: Adriana Raiciu

In articol:

Un copil din Iași a vrut să îi cumpere flori unei persoane importante din viața lui, dar nu a avut bani suficienți. Ce s-a întâmplat la scurt timp? Nimeni nu se aștepta la acest lucru. 

Pe un grup de Facebook „Ești din Iași dacă…” a fost postată o poveste absolut impresionantă a unui băiețel care a mers să cumpere flori, dar nu avea suficienți bani pentru a le achita.

Un tânăr care se afla în acele momente și el la florărie s-a oferit să îl ajute, însă abia mai apoi a aflat pentru cine era buchetul. 

Citeste si: Povestea impresionantă a lui Filip Cioc! Băiatul nevăzător care a făcut pe toată lumea să plângă la un show de talente!

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

„Un tânăr, (de aproximativ 15 sau 14 de ani) a luat un trandafir, dintr-una din multele florării ale pieței, și îi lipseau 2 lei pentru a completa suma, la care florăreasa i-a spus: „dacă nici pentru o floare nu ai, mai bine nu îi dăruiești nimic, nu vei face nimic altceva decât să o rănești pe biata fată.”
Băiatul a lăsat capul în jos și a lăsat trandafirul”  se arată în povestea postată pe grupul respectiv de Facebook.

Un băiat din Iași a vrut să cumpere un buchet de flori, dar nu avea bani suficienți! Povestea copilului a impresionat o țară întreagă
Un băiat din Iași a vrut să cumpere un buchet de flori, dar nu avea bani suficienți! Povestea copilului a impresionat o țară întreagă[Sursa foto: pexels]

Povestea băiatului a impresionat o țară întreagă

Imediat cum i-a plătit trandafirii, salvatorul a aflat faptul că micuțul cumpărase buchetul respectiv pentru mama lui, ci nu pentru vreo domnișoară. Ba chiar mai mult, se pare că băiatul a vrut să îi facă un cadou de ziua ei de naștere. 

Citeste si: Incredibil cum i s-a schimbat viața unui om al străzii, după ce a găsit un inel de 4.000 de dolari! Cerșetorul i-a dat bijuteria înapoi tinerei și a fost recompensat

„Înțelegându-i neputința, din toată sărăcia mea, am luat 3 trandafiri, iar când am plătit i-am spus florăresei: „Intenția acestui băiat și cavalerismul lui, valorează mai mult decât trandafirul și comentariul dumneavoastră.”
M-am îndreptat spre băiat și i-am spus: „Dă-i asta, tu nu îți face griji, azi pentru tine, mâine pentru mine… Du-te și cucerește-o campionule, fă-o să se simtă cea mai iubită și importantă persoană din viața ta! A primit florile cu uimire, s-a uitat la mine cu ochii săi limpezi și plin de iluzie, și mi-a răspuns:


— „Mulțumesc frumos, Dumnezeu să vă binecuvânteze!… nu sunt pentru o fată, sunt pentru mama mea, astăzi este ziua ei de naștere!”
Niciodată nu știm despre situațiile prin care trec alții, de aceea nu trebuie să judecăm niciodată”  a conchis bărbatul.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Povestea impresionantă a lui Filip Cioc! Băiatul nevăzător care a făcut pe toată lumea să plângă la un show de talente!

O fetiță de doar 11 ani își dorește de ziua ei să primească cadou lemne pentru foc! Copila trăiește în condiții greu de imaginat

Povestea impresionantă a bărbatului care s-a născut fără mâini și fără picioare! Omul și-a crescut cele două fete fără ajutorul nimănui

Horoscop Zilnic Vineri 26 Februarie 2021: Peștii sunt sfătuiți să prindă curaj și să ia decizii

Rareș Bogdan, în stare de ȘOC. Totul s-a întâmplat în direct la emisiune

Cea mai toxică legumă de pe piață la ora actuală! Este stropită cu o substanță cancerigenă! Românii o consumă aproape zilnic. Au fost găsite pesticide în 98% din mostrele testate

Se schimbă legea. S-a anunțat una dintre marile reforme ale României

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies