Un băiețel de 9 ani își așteaptă tatăl să-l ia din spital, fără să știe că a murit! Povestea lui e dureroasă

Un băiețel în vârstă de 9 ani, care locuia doar cu tatăl lui într-un bordei dărăpănat, așteaptă să fie luat de la spital, fără să știe că părintele lui s-a stins.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Băiețelul de 9 ani își așteaptă tatăl mort să-l ia din spital
Băiețelul de 9 ani își așteaptă tatăl mort să-l ia din spital


In articol:

Cei doi locuiau împreună la marginea unei păduri din comuna Buza, județul Buzău, după ce mama, care suferă de probleme psihice, a plecat de acasă. Zilele trecute, bărbatul de 46 de ani s-a simțit rău și a chemat salvarea.

Ambulanța i-a adus pe amândoi la spital, însă copilul a fost cazat separat în secția de pediatrie, unde i-au fost asigurate trei mese pe zi. Medicii l-au operat pe bărbat și au făcut tot posibilul să-l salveze, însă ulcerul perforat și o puternică infecție abdominală l-au răpus, scrie Adevarul.

Băiețelul de 9 ani își așteaptă tatăl mort să-l ia din spital
Băiețelul de 9 ani își așteaptă tatăl mort să-l ia din spital

Băiețelul de 9 ani nu știe că tatăl său a murit

Acum, medicii nu-și găsesc cuvintele să-i spună copilului că singurul om care avea grijă de el a pierit și încearcă să amâne pe cât posibil cumplitul moment.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, devastată! A luat sau nu coronavirus? „Mă ustură gâtul...” - evz.ro

”Copilul nu știe că a rămas fără părinte. În ciuda condițiilor de trai, ei țineau foarte mult unul la celălalt. O să fie greu când o să afle ce a pățit tatăl lui”, spune Gheorghe Bălan, asistent social din comuna Buda. Mama băiatului a fost găsită de autorități, doar că ea nu este capabilă să-l îngrijească pe copil.

Băiețelul de 9 ani își așteaptă tatăl mort să-l ia din spital
Băiețelul de 9 ani își așteaptă tatăl mort să-l ia din spital

Minorul a fost luat din spital și cazat împreună cu mama sa la Centrul de Urgență al DGASPC Buzău. Joi urmează să se decide dacă băiețelul va fi dat spre îngrijire mamei sau dacă va rămâne temporar la Protecția Copilului.

Citeste si: Situație penibilă pentru Irinel Columbeanu! Fostul milionar a ratat procesul cu Monica Gabor pentru că era... blocat în trafic

Citeste si: Vestea care doboară tot în cazul morții lui George Floyd! Afro-americanul, testat pozitiv pentru Covid-19

Citeste si: Drama trăită de iubitul Margheritei în copilărie l-a dus pe calea drogurilor. La doar 12 ani și-a văzut tatăl cum moare

Citeste si: Florin Salam și Roxana Dobre au fost nașii de botez ai fiicei lui Tzancă Uraganul! Uite-o pe "Uraganița" în brațele lui Salam, după ce a fost scoasă din cristelniță!

Galerie foto 
Citește și:

Ediţia de anul acesta a TIFF, amânat între 31 iulie şi 9 august. Proiecţii în aer liber, titluri noi şi retrospective

Ce a făcut Elena Ionescu cu banii pe care i-a câștigat la Survivor. Fanii sunt consternați

Situație penibilă pentru Irinel Columbeanu! Fostul milionar a ratat procesul cu Monica Gabor pentru că era... blocat în trafic

Motivul pentru care Vladimir Putin a declarat stare de urgență în Rusia

Alin Roșieanu, un polițist rănit grav într-un accident rutier, a murit. Tânărul gorjean s-a stins din viață, după ce oamenii au donat sânge pentru a-l salva

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies