Stiri

Un băieţel de nici 2 ani a murit după ce a ajuns la spital. Părinţii lui Ştefan sunt distruşi de durere: "Vii cu un copil sănătos şi pleci cu el în patru scânduri"

Distribuie pe:

Autor: A.M.

 
Ştefan, un băieţel de doar 1 an şi 10 luni, a murit subit, într-un spital privat din Capitală, scriu cei de la Ştirileprotv.
 
Băiatul fusese operat de hernie inghinală şi după trezirea din anestezie s-a simţit tot mai rău. La jumătate de oră după ieşirea din operaţie a fost scos din terapie intensivă şi pus în braţele mamei.
 
Părinţii copilului îi acuză acum pe doctori că au i-au dat copilului prea multă atenţie şi au intervenit prea târziu.
 
Ştefan a fost mutat la patru etaje distanţă de terapie intensivă şi era tot mai rău. Supăraţi, părinţii i-au chemat pe cei de la SMURD care au preluat resuscitare. „Manevrele de resuscitare au început extrem de stângaci. Până s-au apucat ele să pună perfuzii, să facă ce trebuie. Tremurau toate asistentele şi medicii de gardă. Am sunat la 112 să vină SMURD.”, spune mama lui Ştefan.
 

 

 
De când şi-au pierdut copilul, părinţii lui Ştefan trăiesc o adevărată dramă. „Sunt momente de coşmar... Vii cu un copil sănătos şi pleci cu el în patru scânduri! Moare după o operaţie de rutină într-un spital privat, care îşi percepe banii înainte.”, a declarat Andreea Duţă, mama lui Ştefan.
 
Familia susţine că a plătit în avans pentru intervenţie 11.500 de lei. 
 
Galerie foto