Stiri

Un băieţel de nici 2 ani a murit după ce a ajuns la spital. Părinţii lui Ştefan sunt distruşi de durere: "Vii cu un copil sănătos şi pleci cu el în patru scânduri"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Un băieţel de nici 2 ani a murit după ce a ajuns la spital. Părinţii lui Ştefan sunt distruşi de durere: "Vii cu un copil sănătos şi pleci cu el în patru scânduri"
icon photo
 
Ştefan, un băieţel de doar 1 an şi 10 luni, a murit subit, într-un spital privat din Capitală, scriu cei de la Ştirileprotv.
 
Băiatul fusese operat de hernie inghinală şi după trezirea din anestezie s-a simţit tot mai rău. La jumătate de oră după ieşirea din operaţie a fost scos din terapie intensivă şi pus în braţele mamei.
 
Părinţii copilului îi acuză acum pe doctori că au i-au dat copilului prea multă atenţie şi au intervenit prea târziu.
 
Ştefan a fost mutat la patru etaje distanţă de terapie intensivă şi era tot mai rău. Supăraţi, părinţii i-au chemat pe cei de la SMURD care au preluat resuscitare. „Manevrele de resuscitare au început extrem de stângaci. Până s-au apucat ele să pună perfuzii, să facă ce trebuie. Tremurau toate asistentele şi medicii de gardă. Am sunat la 112 să vină SMURD.”, spune mama lui Ştefan.
 
 
De când şi-au pierdut copilul, părinţii lui Ştefan trăiesc o adevărată dramă. „Sunt momente de coşmar... Vii cu un copil sănătos şi pleci cu el în patru scânduri! Moare după o operaţie de rutină într-un spital privat, care îşi percepe banii înainte.”, a declarat Andreea Duţă, mama lui Ştefan.
 
Familia susţine că a plătit în avans pentru intervenţie 11.500 de lei. 
 
 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune