Un "balaur" de 15 metri, langa locul in care Ionut a fost ucis de maidanezi! Parcul Tei nu va mai fi niciodata la fel! Va fi transformat intr-un "Disneyland romanesc"

Au trecut aproape trei luni de cand Ionut Anghel, un baietel de patru ani, a murit in apropiere de parcul Tei, ucis de maidanezi. In tot acest timp, parintii micutului nu s-au impacat cu ideea mortii acestuia, preferand sa se gandeasca ca Ionut a plecat intr-o calatorie magica.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereIonut Anghel a plecat in cautarea unui taram de visPe 2 septembrie, Ionut si fratele lui, Andrei, au venit in parcul Tei impreuna cu bunica lor. Cei doi copiii nu s-au limitat la distractiile din parc si au iesit din perimetrul acestuia, preferand o aventura prin „jungla” crescuta pe un maidan din apropiere. Aici, cei doi au fost atacati de o haita de caini, care l-au ucis pe Ionut.fara descriereAcesta este traseul lui Ionut suprapus peste proiectul Primariei Sectorului 2

La aproape trei luni de la nefericitul eveniment, Primaria Sectorului 2 a anuntat ca intentioneaza sa transforme Parcul Tei intr-un adevarat paradis pentru cei mici, inspirat din povestile romanesti. In locul in care Ionut a lasat-o pe bunica lui si a pasit spre moarte se va ridica o „casa a groazei cu fapturi de pe taramul celalalt”, iar in apropierea terenului in care micutul a fost gasit va fi „balaurul cu sapte capete”, adica un roller-coaster inalt de 15 metri si care va avea un traseu de 400 de metri. In apropiere va fi si o roata de 63 de metri, care va primi numele de Pasarea Maiastra. Tot parcul va fi impartit in patru zone: Taramul lui Verde Imparat, Padurea de Arama, Sapte Mari si Sapte Tari si Padurea de Argint. Nu vor lipsi zmeul, capcaunul sau balaurul sub forma de masinute electrice.fara descriereAsa va arata Disneylandul romanesc din parcul Tei

Autoritatile locale vor investi 14,3 milioane de euro din care 40% vor proveni din fonduri europene si vor transforma actualul parc plus terenul din spatele acestuia (cel pe care Ionut l-a traversat pentru a ajunge in rapa mortii) intr-un adevarat taram magic. Paradoxal, este vorba despre taramul pe care copilul il cauta atunci cand a venit cu bunica si fratele lui in parc.

La aproape trei luni de la nefericitul eveniment, parintii lui Ionut nu si-au revenit din socul pierderii fiului lor. Acestia refuza sa accepte moartea violenta a baietelului si prefera sa creada ca micutul isi continua drumul printre stele, catre un taram de vis.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate