Stiri

Un bărbat a făcut popcorn în cuptorul cu microunde, apoi a murit. Care a fost cauza tragediei

Un bărbat a făcut popcorn în microunde, dar, din păcate, a murit. Motivul este unul foarte simplu. Mare atenţie!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Un bărbat a făcut popcorn în cuptorul cu microunde, apoi a murit. Care a fost cauza tragediei

Un bărbat din Morelia, Mexic, Daniel pe numele său, a dorit să mănânce popcorn împreună cu soţia sa. Cum cei doi îşi achiziţionaseră recent un nou cuptor cu microunde, s-au gândit să facă popcorn şi apoi să se uite la un film. Daniel mersese la magazin pentru a cumpăra o pungă cu porumb, iar apoi a programat cuptorul cu microunde la maximum.

În momentul în care a băgat punga cu popcorn în cuptorul cu microunde şi a închis uşa electrocasnicului, la scurt timp, cuptorul cu microunde a explodat, cauzându-i arsuri şi multe răni. Medicii s-au deplasat de urgenţă la domiciliu, după ce familia a sunat la 112, însă, din păcate, bărbatul nu a mai supravieţuit, scrie news24.com.

Explicaţia autorităţilor a fost una simplă şi la obiect: este posibil ca în interiorul cuptorului cu microunde să fi fost un material care a cauzat această explozie sau a avut loc o creştere de tensiune. 

Bianca Drăguşanu a fost atenţionată de Fisc să-şi platească datoriile! Vezi câţi bani a achitat Bianca! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”icon photo

Vedete

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”

Gabriela Corliceanu este concurenta care păşeşte, cu paşi fermi luni, în competiţia “Vrei să fii milionar?”, pentru câştigarea marelui premiu.

Titlu secțiune