Un bărbat a fost anunțat de poliție că Nicola, soția lui, a fost găsită moartă sub un pod! A fugit în camera copilului și a descoperit că și el era mort de ore bune! Povestea lor e tragică

Un bărbat din Irlanda trece prin momente cumplite. Soția lui s-a sinucis și a descoperit că fiul lor de 7 luni era și el mort în camera.

Distribuie pe:

Autor: Mihaela Costin

Nicola Keane
Nicola Keane, asistenta medicală găsită moartă

Bărbatul a fost trezit de agenții de poliție care au venit să-l informeze că soția lui și-a luat viața. La aflarea veștii, acesta s-a dus în camera copilului de 7 luni și l-a găsit și pe el fără suflare.

Nicola Keane era o asistentă medicală apreciată de cunoscuți


In articol:

Moartea femeii a venit ca un trăsnet pentru locuitorii orăşelului din Irlanda. Nicola Keane, asistentă medicală de meserie, a fost găsită moartă sub un pod.

Aceasta a fost găsită moartă sub podul de taxare M50, din Lucan, Irlanda, la aproximativ 15 minute de casă. Tragedia a avut loc joi, iar după câteva ore fiul ei de doar 7 luni a fost găsit fără suflare, în apartamentul în care locuiau cei trei.

Nicola Keane avea aproximativ 30 de ani, iar cadavrul ei a fost localizat la Lower Road în câmpurile de căpșuni de lângă Lucan, Co Dublin. Vecinii susțin că în jurul orei 16:00 femeia a fost văzută în acea zonă având un comportament bizar.

Citeste si: A murit! Lumea politică și-a luat „Adio!”: „Drum lin, Mihai” - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Citeste si: O femeie din Deva a fost jucată la cărți de propriul soț: ”Era un pasionat al jocurilor de noroc“

Citeste si: Un tânar de 19 de ani a murit nevinovat, după ce șoferul mașinii în care se afla a pierdut controlul volanului

Polițiștii au reușit să o identifice pe femeie, iar apoi au mers la casa ei, aflată în apropiere. Au sunat la ușă, soțul Nicolei a deschis cu greu, iar la aflarea veștii a fugit în camera bebelușului, acolo unde l-a găsit fără suflare.

Pe corpul femeii nu au fost găsite urme de violență, iar oamenii legii nu iau în calcul implicarea altei persoane. Polițiștii tratează moartea celor doi ca pe “o tragedie de familie”.

Din spusele apropiaților, Nicola suferea de depresie postnatală, fiind mamă de doar 7 luni. La fel ca în cazul ei, nici pe corpul bebelușului, care se presupune că ar fi murit prin asfixiere, nu s-au găsit alte urme de violență. Momentan, nu se cunosc cauzele care au dus la moartea lui, daca a survenit în urma unui gest voluntar sau a unui un accident.

Oamenii legii așteaptă acum autopsia celui mic pentru a se decide apoi în ce direcțue va merge anchetă.

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Lidia Buble îl vrea pe Răzvan Simion înapoi? Acesta a postat un mesaj cu subînțeles: „Cel mai greu, dar și cel mai frumos”

Șoc total pentru Klaus Iohannis: Este pasibil de aceste infracțiuni

Oana Zăvoranu a întrecut orice limită! Umilință fără precedent pentru Oana Roman prin fiica acesteia: „Isa, ești bine, fată?”

O femeie din Deva a fost jucată la cărți de propriul soț: ”Era un pasionat al jocurilor de noroc“

Un copil de cinci ani a scris o carte despre pandemie! Volumul lui, printre cele mai vândute pe internet

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies