Un bărbat a fost considerat mort de prieteni după ce fosta soție i-a făcut o piatră funerară falsă cu numele său

Un bărbat de 75 de ani a fost considerat mort de prietenii lui după ce fosta soție a vrut să se răzbune pe el și i-a făcut o piatră funerară cu numele lui.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Alan Hattel un pensionar în vârstă de 75 de ani a avut parte de șocul vieți lui când s-au dus într-un cimitir din Scoția și a descoperit o piatră funerară cu numele lui. Bărbatul este ferm convins că cea care a pus la cale aceast lucru este chiar fosta soție de care s-a separat în urmă cu 26 de ani și au doi copii.

Citeste si: Adelina Pestrițu a împlinit 33 de ani, iar prietenii i-au făcut o surpriză de zile mari. Cum au surpins-o la miezul nopții: „Nebunii ăștia au intrat peste mine...”

Citeste si: Scene șocante cu un jandarm din Cluj. A fost filmat când trânteşte la pământ, loveşte cu piciorul şi înjură un bărbat

Citeste si: Ce a făcut Răzvan Botezatu după ce a fost înșelat și batjocorit de iubit!

Un bărbat a fost considerat mort de prieteni după ce fosta soție i-a făcut o piatră funerară falsă cu numele său

Bărbatul și-a pus mai multe semne de întrebare când a observat că nu l-a mai contactat niciun prieten și a înțeles care era cauza abia după ce a descoperit mormântul fals. 

Alan Hattel a declarat presei locale că nu a mai fost contactat luni de zile de prieteni pentru că au văzut mormântul fals și s-au gândit că într-adevăr bărbatul a murit.

fara descriere

„Oamenii au crezut că sunt mort. Telefonul meu nu a sunat în trei sau patru luni ... Acum știu de ce”, a spus Alan Hattel. 

În plus, pentru ca răzbunarea să fie completă, lângă piatra sa funerară era o alta cu numele altei foste soții. Bărbatul a aflat că fosta lui soție a cumpărat pământul și ar fi cerut o piatră funerară cu intenția ca ambii să fie fie înmormântați împreună. Femeia a luat aceste decizii fără să se consulte cu acesta.

„Nu am spus niciodată că vreau să fiu înmormântat cu fosta mea soție”, a mai declarat bărbatul. 

Alan Hattel cere ca piatra funerară să fie scoasă pentru că își dorește să fie incinerat.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate