Un barbat a murit dupa ce gustat din mancarea gatita de sotie! Femeia arunca vina pe altcineva

Un bărbat de 46 de ani din Marea Britanie a murit la scurt timp după ce a gustat din mâncarea gătită de soţia lui. Astfel, femeia a gătit curry la care a adăugat şi cremă de nucă de cocos, produs la care soţul ei era alergic. În mai puţin de o oră a intrat în şoc anafilactic şi a murit.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereJulie, soţia decedatului, a fost devastată în momentul în care a realizat că cel pe care îl iubea a murit după ce a consumat câteva linguri de cremă de cocos care i-au fost fatale. La scurt timp după consum, faţa acestuia a început să se umple şi şi-a rugat consoarta să sune la salvare. La faţa locului a ajuns o ambulanţă, dar doctorii nu au realizat la început că este vorba de o alergie, mai ales că bărbatul mai consumase cocos, însă doar fructul şi nu sub fomă gătită.

Cu toate acestea, atât soţia, cât şi soacra victimei, au acuzat paramedicii de neglijenţă şi spun că ei sunt vinovaţi pentru faptul că Sweet nu mai trăieşte.

"A fost clar că Marcus avea nevoie de ajutorul medicilor, dar bărbatul stătea la fereastră cu spatele la el. Părea să îl ignore", a declarat Josephine Needs, mama soţiei bărbatului, scrie romaniatv.ro.

În acelaşi timp, paramedicul se apără declarând că aştepta intervenţia unei alte ambulanţe, dat fiind că nu avea medicamentele necesare pentru alergii. Cu toate că a primit mai mult injecţii, inima lui nu a mai rezistat şi a murit la doar o oră după ce a mâncat o lingură de mâncare.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate