Un bărbat a născut de trei ori natural! Cine e bărbatul și cum arată copiii lui

Un caz unic a avut loc în lume: un bărbat a născut de trei ori natural. Cine e bărbatul și cum arată copiii lui.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Să vezi și să nu crezi! Un bărbat a născut de trei ori natural. Numele acestuia este Thomas Beatie. Bărbatul și partenera sa de viață și-au dorit foarte mult o familie, așa că au luat ”atitudine” și au întemeiat-o. În prezent au patru copii, cel mai mic având doar un anișor.

Thomas Beatie, americanul în vârstă de 45 de ani, a devenit pentru prima oară, în anul 2007, primul bărbat care a născut natural un copil. După ce născut, la scurt timp a rămas iar gravid.

Însă, există o explicație logică. Thomas Beatie s-a născut femeie, în Hawaii. Din dorința de a deveni bărbat, Thomas a luat decizia de a trece prin toate procese posibile pentru a se simți bine cu el însuși. Astfel că, în urmă cu 20 de ani, a început un tratament hormonal, astfel construind pentru identitatea sa. Însă, din punct de vedere biologic, el este tot femeie, așa că a reușit să dea naștere a trei copii, natural!

Citeste si: SURPRIZĂ! Yamato Zaharia  i-a dat inelul Anei Cazan! ”Vrei să fii soția mea”! Totul s-a întâmplat într-o emisiune

Citeste si: Mobila Stelei Popescu, vândută cu peste 20.000 de euro! Cine a cumpărat fotoliul preferat al artistei

fara descriere

Citeste si: Florin Busuioc a revenit pe scena unde a făcut infarct! Gestul emoționant al actorului la finalul spectacolului! Toată lumea a aplaudat frenetic

Atunci când era femeie, Thomas a pierdut o sarcină de tripleți. Ulterior, s-a căsătorit cu Nancy și neputând să rămână gravidă, i-a preluat ”sarcina”. Ultimul copil născut a fost făcut chiar de Nancy. Bebelușul are doar un an.

La vârsta de 24 de ani, Thomas Beatie a început tranziția. În urmă cu nouă ani, bărbatul a dat chiar un interviu pentru o televiziune din România: ”Am născut natural, nu prin cezariană, la fiecare dintre sarcini. E foarte greu să naști. Femeile când nasc se gândesc că e un proces natural, dar e cea mai intensă durere pe care am avut-o. Avem o rezervă din spermă celui care a donat pentru cei trei copii. Nu ne-am hotărât dacă vom mai avea încă un copil, pentru că e muncă grea”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate