Un bărbat a petrecut ieșirea din închisoare prin violarea propriei mame!

După ce a ieșit de la închisoare, un bărbat și-a violat mama.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

De bucurie că a scăpat de la închisoare, un bărbat în vârstă de 42 de ani a făcut un lucru inimaginabil. Individul din Ucraina a decis să își violeze mama, iar întâmplarea îngrozitoare a ieșit la iveală.

Ucigașul, în vârstă de 42 de ani, sărbătorea ieșirea din închisoarea din Ucraina unde a stat închis pentru că a bătut un bărbat până l-a omorât.

Vitaliy a ieșit din închisoare în luna mai și s-a întors la mama sa în Abramivka, care l-a primit cu brațele deschise, neștiind ce se va întâmpla cu ea, în scurt timp.

Aceasta a pregătit chiar și o petrecere pentru fiul său, însă, în acea seară, un lucru grav a avut loc.

Citeste si: Incredibil! Un bărbat a intrat în comă trei luni, apoi s-a trezit că va deveni tătic

Citeste si: Cum slăbești rapid dar sănătos! Dr Ovidiu Peneș a dezvăluit trucurile pentru a scăpa de kilogramele în plus fără mari bătăi de cap

Citeste si: Alertă MAE pentru românii care pleacă în vacanță în Grecia

Vitaliy și-a atacat mama în aceeași seară, în timp ce se afla în dormitorul său. Femeia în vârstă de 62 de ani a fost violată de propriul fiu, care a încercat apoi să se ascundă pe un teren din apropierea casei.

Ce spune femeia după ce a fost abuzată de copilul său

Acum, violatorul riscă cinci ani de închisoare pentru fapta sa, iar mama lui este îngrozită de ceea ce s-a întâmplat, spunându-le reporterilor că „nu îl mai pot trata ca pe fiul meu. Câțiva dintre prietenii săi au venit la petrecere. Am băut ceva. Toată lumea părea să fie în regulă. Însă, seara, după ce invitații au plecat, el m-a atacat.”

În afară de a o viola, Vitaliy a și bătut-o pe mama sa, atunci când a văzut că aceasta reacționează și se luptă cu el. Deși a țipat după ajutor, nimeni nu i-a auzit strigătul.

„Mi-a fost frică pentru viața mea și am decis să nu tac. Nu vreau ca propriul meu fiu să își facă un obicei și să mă violeze”, a mai spus femeia șocată, care l-a denunțat, potrivit Daily Mail.

 

Vezi aici fotografii cu femeia abuzată de propriul fiu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate