Un bărbat a postat pe Internet un bilet de vaccinare al bunicii sale din anul 1906! "În ciuda faptului că a fost vacccinată..."

Bogdan Radian a postat pe rețelele sociale un bilet de vaccinare al bunicii din anul 1906.

Un bărbat a postat pe Internet un bilet de vaccinare din anul 1906!
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Un bărbat din Ploiești a postat pe rețelele sociale biletul de vaccinare al bunicii sale din anul 1906, atunci când aceasta avea doar 10 luni. Femeia s-a stins din viață la vârsta de 85 de ani.

„Biletul de vaccinare al bunicii mele din 1906. A trăit 85 de ani, a trecut prin două războaie mondiale, a avut o familie frumoasă, în ciuda faptului că a fost vacccinată”, a scris

Bogdan Radian pe contul său de Facebook.

Pe bilet este regăsit și un text scris de către un doctor. Interesant este modul în care acesta este transpus pe foaia veche de aproximativ 115 ani.

„Sub-semnatul sub-chirurg vaccinator al urbei Piteşti, atest că copila Elza-Luiza Keller născută în comuna Piteşti în luna septembrie 1905 s-a vaccinat cu bun succes la 8 iulie 1906, după cum se constată prin semnele indelibile ce poartă pe braciu”.

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Un bărbat a postat pe Internet un bilet de vaccinare al bunicii sale din anul 1906! "În ciuda faptului că a fost vacccinată..."

Câte persoane au fost vaccinate în România?

Peste 38.000 de români au fost vaccinați, miercuri, împotriva COVID-19. 3.192 dintre aceștia au făcut doza de rapel, potrivit Comitetul Național de Coordonare a Activității de Vaccinare, citat de Mediafax.

Miercuri au fost administrate 38.338 de doze de vaccin împotriva COVID-19 Pfizer BioNTech. Dintre acestea, 35.146 sunt persoane care au fost vaccinate cu prima doză, iar 3.192

de persoane vaccinate cu a doua doză, conform datelor CNCAV.

Citeste si: Câți români au fost vaccinați miercuri împotriva coronavirusului

De când a început vaccinarea, în România au fost administrate 308.384 de doze, la un număr de 302.570 de persoane. 296.756 persoane au fost vaccinate cu prima doză, iar 5.814 persoane, cu a doua doză. Referitor la reacțiile adverse, numărul total al acestora, înregistrate la nivelul centrelor de vaccinare, în ultimele 24 de ore este de 57 de reacții comune și minore, din care 10 reacții

de tip local și 47 de reacții generale.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Câți români au fost vaccinați miercuri împotriva coronavirusului

Joe Biden, primele declarații în calitate de președinte: ”Aceasta este ziua democrației, o zi istorică”

Doliu în PSD. Un fost parlamentar s-a stins din viață în timp ce aștepta o operație

Lora vorbește despre bătătile primite de la Dan Badea: „Stăteam înghesuită şi am plâns”

Simona Halep, în STARE DE ŞOC! A PIERDUT o sumă imensă de bani. S-a aflat totul

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Un virus nou, transmis de la animale la oameni, descoperit în Rusia. Viitoarea pandemie?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies