Un bărbat beat din Botoșani și-a înjunghiat de 12 ori iubita! Tânăra a ajuns în stare gravă la spital

Un caz îngrozitor a avut loc în Botoșani, unde un bărbat beat și-a înjunghiat iubita cu 12 lovituri de cuțit.

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

Tânăra în vârstă de 19 ani, din comuna Sulița, a fost atacată de iubitul său. El era amețit de aburii alcoolului și a început să facă scandal.

Agresorul, în vârstă de 24 de ani, s-a îmbătat la barul din sat și a vrut să continue distracția și acasă, chemându-și doi prieteni.

Iubita lui a fost nemulțumită și i-a reproșat bărbatului că fac mult prea mult zgomot, trezind din somn copiii pe care îi aveau împreună.

Bărbatul s-a enervat cumplit și a pus mâna pe un cuțit. Și-a înjunghiat iubita cu 12 lovituri.

Citeste si: Cum își înjosește o polițistă-șefă subalternii! „Preferăm să stăm plini de noroi şi în frig decât să fim jigniţi în fiecare zi”

Citeste si: Moarte suspectă în Botoșani! Un bărbat a fost descoperit zâcând într-o baltă de sânge, în propria curte

Citeste si: Ce se întâmplă acum cu soția proxenetului care a omorât-o pe Ioana Condea! ”Stă la un sat distanță de părinții Ioanei” EXCLUSIV

Cum a fost prins bărbatul vinovat

Abia după ce și-a dat seama ce a făcut, a sunat chiar el la 112 și a chemat un echipaj de salvare. Însă a refuzat să spună cum a ajuns femeia în acea stare, motiv pentru care la domiciliul celor doi s-a prezentat și un echipaj de poliție.

Din fericire, tânăra mamă era conștientă când a fost luată de ambulanță și a spus cine a rănit-o, chiar tatăl copiilor săi și cel care a sunat după ajutor.

Tânărul a fost imediat reținut și dus la secție pentru audieri. Iubita lui a fost dusă de urgență la Spitalul Județean, dar de acolo a fost transferată la o clinică din Iași. Se bănuiește de către medici că plămânii i-au fost perforați de lama cuțitului cu care a fost înjunghiată.

„Cazul este instrumentat de Parchetul de pe Lângă Tribunalul Botoșani, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de omor” , a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, potrivit stiri.botosani.ro.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate