Un bărbat bolnav de cancer pulmonar a murit! Operația lui a fost anulată pentru că toate paturile erau pentru pacienții infectați cu coronavirus

Coronavirus nu îi afectează doar pe cei care se infectează, ci face și victime colaterale. COVID-19 afectează sistemul sanitar din țările din toată lumea.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Operația unui bolnav de cancer pulmonar, anulată din cauza coronavirus


In articol:

Un bărbat în vârsă de 60 de ani din marea Britanie a mrit după ce operația lui a fost anulată. Suferea de cancer pulmonar, iar intervenția medicală nu a mai avut loc din cauza pandemiei de coronavirus. Toate paturile de la secție de Terapie Intensivă erau destinate pacineților infectați cu coronavirus, relatează Daily Mail.

Operația unui bolnav de cancer pulmonar, anulată din cauza coronavirus

Medicii i-au dat șanse mari de supraviețuite, înainte de pandemia de coronavirus

Familia bărbatului este devastată, mai ales că medicii, după o serie lungă de investigațăă, veniseră cu vești bune. Chiar înainte ca pandemia de coronavirus să dea peste cap întreaga lume, pacinetului se spusese că șansele ca el să treacă peste operație cu bine erau de 98% și că avea să mai trăiască ani buni după intervenția chirugicală care i-ar fi salvat viața.

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Spartacus, liderul scandalagiilor din Rahova, la o lună de când a aruncat cu pietre în Poliție

Citeste si: Mirela Vaida l-a făcut praf pe Viorel Stegaru. Nu a mai rezistat și a spus lucrurilor pe nume: „Nu te mai baza că te ajutăm. Nu mai vrem. Ai înțeles?”

Citeste si: Primele declarații ale lui Viorel Cataramă despre Olivia Steer! Răsturare incredibilă de situație! ”Politică pumnului în gură...” EXCLUSIV

„Chiar dacă a primit cele mai urâte vești pe care le putea primi cineva, nu a arătat niciodată că este speriat. A fost plimbat ca o minge de ping pong, pentru că mergea din programare în programare. I s-a spus că sunt șanse de 98% să treacă cu bine peste operație și să mai trăiască mult timp de acum încolo, dar a fost smuls de lângă noi, din cauza coronavirusului. A fost îngrozitor”, a povestit fiica bărbatului, conform sursei mai sus citate.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate