Un bărbat care nu purta mască a fost băgat cu forța în duba de jandarmi! Imagini șocante de la protestul anti-restricții din București

Un bărbat care nu purta mască a fost băgat cu forța într-o dubă de la Jandarmerie.

Un bărbat care nu purta mască a fost băgat cu forța în duba de jandarmi! Imagini șocante de la protestul anti-restricții din București
Un bărbat care nu purta mască a fost băgat cu forța în duba de jandarmi! Imagini șocante de la protestul anti-restricții din București[Sursa foto: Captură YouTube]
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Un bărbat care nu purta mască a fost băgat cu forța într-o dubă de la Jandarmerie, la protestul anti-restricții din București. Imagini șocante!

Bărbat fără mască, târât de jandarmi

Proteste împotriva noilor restricții impuse de autorități au continuat și luni, 29 martie.

Un bărbat, care nu purta mască de protecție și care se afla la adunarea din București, a fost târât de jandarmi până la dubă. Se pare că individul ar fi refuzat să se legitimeze, iar, potrivit unui comunicat transmis de Jandarmerie, ar fi început să devină agresiv și să folosească cuvinte vulgare la adresa oamenilor legii. 

Un bărbat care nu purta mască a fost băgat cu forța în duba de jandarmi! Imagini șocante de la protestul anti-restricții din București

"În legătură cu imobilizarea unei persoane, în zona adunării publice din Piața Universității, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări:

Bărbatul a refuzat să poarte masca de protecție, motiv pentru care i s-a pus în vedere să se legitimeze. A refuzat legitimarea, a devenit agresiv, a adresat injurii și a refuzat solicitarea jandarmilor de a-i însoți la secția de poliție, în vederea stabilirii identității, conform procedurii în vigoare. A încercat să smulgă materialele din dotarea jandarmilor și a lovit cu picioarele. 

Citeste si: Noua lege a asociațiilor de proprietari. Mii de români sunt afectați! Urmează controale în blocuri?- bzi.ro

Prin urmare, a fost reținut și condus la secția de poliție, pentru luarea măsurilor legale ce se impun.", se arată în comunicatul transmis de Jandarmerie.

Un bărbat care nu purta mască a fost băgat cu forța în duba de jandarmi! Imagini șocante de la protestul anti-restricții din București

În continuare, sute de persoane protestează în întreagă țară. 

Surse din Guvern au declarat că oficialii au în plan relaxarea măsurilor, însă, biroul de presă al Guvernului susține că nu se ia în calcul așa ceva. 

„Referitor la informațiile vehiculate în spațiul public referitoare la „relaxarea restricțiilor” adoptate de Guvern, fiind citate surse guvernamentale, facem următoarele precizări:

Nu sunt avute în vedere în acest moment, pentru perioada imediat următoare, revizuirea/ modificarea măsurilor adoptate. Menționăm faptul că aceste măsuri sunt raportate la incidența fiecărei localități printr-un mecanism prezentat public, iar retragerea acestora depinde de reducerea nivelului de răspândire a virusului la nivelul localității.

În ceea ce privește perspectiva unor măsuri de natură a permite desfășurarea unor tipuri de activități, menționăm că nu sunt adoptate decizii în acest sens și nu vizează perioada imediat următoare.

La nivel guvernamental se desfășoară consultări și analize referitoare la momentul în care rata de răspândire a virusului la nivel național va fi redusă semnificativ și doar în acest context, într-un interval de câteva luni de zile, vor putea fi puse în discuție condițiile pentru desfășurarea anumitor tipuri de activități”, a transmis Guvernul.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Protestele nu au înduplecat autoritățile! Guvernul NU va relaxa vreo restricție: „Retragerea acestora depinde de reducerea nivelului de cazuri”

Proteste în marile orașe din țară împotriva noilor restricții. Mii de români au ieșit în stradă: ”Bucureștiul s-a trezit”

Protest spontan la Brăila împotriva restricțiilor impuse de Guvern

Horoscop Zilnic Miercuri 16 Iunie 2021: Berbecii vor avea nevoie în această zi să scape de toate problemele și să își pună gândurile în ordine

Anunțul momentului despre PFIZER! Este bomba zilei. Vestea a venit chiar acum

BOMBĂ în SHOWBIZ! Cine este tatăl copilului Andreei Mantea? S-a aflat adevărul! Nu este Cristi Mitrea!

S-au aflat toate efectele Pfizer. Un expert rupe tăcerea. Toți cei care s-au vaccinat trebuie să știe

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies