Un bărbat celebru din România a murit la volan

Lumea sportului este în doliu, după ce un cunoscut antrenor a încetat din viață.

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

Paul Pintilie, Vicepreședintele Federației Române de Karate Tradițional, a murit la volanul mașinii sale, în Piatra Neamț.

Din păcate, medicii SMURD sosiți la fața locului nu au mai putut să îi salveze viața bărbatului de 57 de ani. El era și consilier în Consiliul Local Piatra Neamț, din partea PNL.

Vineri seară era în drum spre antrenamentul cu elevii săi, la Sala Ceahlău, însă nu a mai reușit să ajungă, deoarece i s-a făcut rău la volan. Manevrele de resuscitare aplicate de paramedici nu au dat nici un rezultat, fiind declarat decesul lui Paul Pintilie.

Citeste si: Cazul Caracal. Ce scria pe biletul pe care Gheorghe Dincă l-a înghițit

Citeste si: Statul Iran a recunoscut că a doborât avionul ucrainean cu 176 de pasageri

Citeste si: Carmen de la Sălciua, agresată la o cântare! A fost nevoie de intervenția bodyguarzilor!

fara descriere

De ce a murit Paul Pintilie

Nu se știe exact cauza morții antrenorului, însă necropsia va stabili acest lucru. Se crede însă, după primele indicii sesizate de paramedici, ca Paul Pintilie ar fi suferit un infarct.

Pe pagina de Facebook a antrenorului au apărut zeci de mesaje de condoleanțe. Și federația la care era vicepreședinte a postat un mesaj emoționant.

„A plecat dintre noi spre o lume mai bună, Sensei Paul Pintilie. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Oss, Sensei!”, au scris reprezentanții Federației.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate