Un bărbat, condamnat să vizioneze „Bambi” cât timp stă în închisoare

Un bărbat din Missouri, SUA, va fi obligat să se uite la filmul animat „Bambi” în fiecare lună timp de un an, cât va sta în închisoare pentru braconaj. Condamnatul, pe nume David Berry Jr., a fost implicat în unul dintre cele mai grave cazuri de braconaj din istoria statului Missouri.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Potrivit rechizitoriului, Berry Jr., tatăl şi cei doi fraţi ai săi au organizat o operaţiune de vânătoare ilegală, care s-a întins pe trei ani. Rezultatul: moartea a sute de căprioare.
 
Potrivit procurorului, braconierii urmăreau prada mai ales noaptea. Ucideau căprioarele şi le luau capetele, după care abandonau cadavrele.
 
Potrivit lui Randy Doman, şeful Departamentului pentru Conservarea Vieţii Sălbatice din Missouri, braconierii au fost „motivaţi de lăcomie şi ego”.
 
„Obţineau trofeele prin îndepărtarea capetelor. Au lăsat în urmă doar cadavrele, pentru că nu îi interesau. Există cazuri în care braconierii iau coarnele pentru bani. Dar la acest grup era vorba de plăcerea de a vâna”, a afirmat Doman.
 
În octombrie 2018, Berry Jr. a pledat vinovat la acuzaţia de braconaj. A fost condamnat la un an de închisoare. Potrivit New York Times , sentinţa de un an de închisoare a fost iniţial comutată într-o perioadă de probaţiune de doi ani.
 
Însă Berry Jr. a încălcat termenii probaţiunii. De aceea, pe 6 decembrie 2018, judecătorul Robert E. George a reinstaurat sentinţa iniţială.
 
Ca pedeapsă suplimentară, judecătorul a decis să-l condamne pe braconier la vizionarea celebrului desen animat, cel puţin o dată pe lună, sperând că îl va pune pe gânduri. Până acum, Berry Jr. şi tovarăşii săi braconieri au ajuns să datoreze peste 200.000 de dolari (amenzi, cheltuieli de judecată şi onorarii de avocat).
 
Citeşte continuarea pe INCREDIBILIA.RO. 
 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: