Un bărbat de 43 de ani a încercat să violeze o bătrână de 82 de ani! Cum a reușit femeia să scape de atac

Un bărbat de 43 de ani din județul Gorj a încercat să violeze o bătrână. Femeia în vârstă de 82 de ani a ajuns la spital. Cum a scăpat ea.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Un bărbat din localitatea Țănțăreni, județul Gorj, a ajuns la închisoare după ce a încercat să violeze o bătrână în vârstă de 82 de ani din aceeași localitate. Aurel Mandocescu nu a reușit să ducă atacul la sfârșit penrtu că, potrivit unor surse, avea probleme cu erecția, de peste 10 ani. Femeia a fost, totuși chinuită de agresor și suspusă unor pervsersuni sexuale în urma cărora medicii și-au dat seama că fusese agresată sexual.

Citeste si: Un bărbat de 43 de ani a încercat să violeze o bătrână de 82 de ani! Cum a reușit femeia să scape de atac

Citeste si: Un tată și-a violat fiica de 14 ani, după ce mama ei a murit! Copila a rămas însărcinată

Citeste si: Mamă a doi copii, bătută cu sălbăticie de iubit! Este revoltător ce pedeapsă i-au dat judecătorii

„La data de 4 iulie, polițiștii din cadrul Polișiei orașului Bumbeștiu-Jiu și Postului de Poliție Turcinești au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 1 an, 7 luni și 10 zile, emis de Judecătoria Târgu-Cărbunești pe numele unui bărbat de 43 de ani, din localitatea Țânțăreni, condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de viol.

Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Târgu-Jiu”, a declarat Corina Scurtu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, conform Gorj Domino.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate