Un barbat de aproape 101 ani a votat la Pitesti! A fost primit cu aplauze in sectia de votare!

Un barbat in varsta de aproape 101 ani, din Pitesti, a votat duminica, fiind primit cu aplauze de catre cei din sectia de votare, si a declarat ca voteaza de cand avea 21 de ani, spunand ca romanii trebuie sa iasa la vot pentru ca majoritatea sa decida, scrie Mediafax.

Distribuie pe:

fara descriereBarbatul a votat la sectia 14 din Pitesti, venind insotit de fiica si de nepoata sa.

El nu s-a regasit pe lista de vot, insa a fost trecut pe o lista suplimentara, spunand ca a votat de foarte multe ori in viata.

"Am fost primit cu aplauze de cei din sectie, asa s-a intamplat si in vara la referendum. Sunt sanatos, am venit cu drag, eu de la 21 de ani tot votez, am votat de multe ori, cu exceptia perioadei celor 13 ani de puscarie politica si am asistat la cea mai mare frauda electorala, cea din 1946, cand s-a votat mult pentru taranisti, dar s-a facut frauda mare. Am mai spus-o, s-a facut si un cantec: «foaie verde de cicoare/votam ochi si din urna iese soare». Practic, 70 la suta au votat cu taranistii si-au iesit 96 la suta comunistii", a declarat Alexandru Zamfirescu.

Fost detinut politic, Alexandru Zamfirescu are 100 de ani si jumatate si spune ca romanii trebuie sa iasa la vot pentru ca majoritatea sa decida, marturisind ca pentru crezurile sale a stat 13 ani in temnitele comuniste.

"Asta sunt eu la aproape 101 ani, am 100 de ani si jumatate. Duc si am dus mereu o viata linistita, am fost pe front, am facut puscarie ca detinut politic in temnita comunista", a spus Alexandru Zamfirescu, conform Mediafax.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate