Un bărbat declarat mort, descoperit în viață după ce și-a petrecut noaptea la morgă! Medicii spun că este un miracol

Un bărbat de 45 de ani din India, care fusese declarat mort, a fost găsit în viață ziua următoare.

spital

Fotografie folosită cu scop ilustrativ 

[Sursa foto: PixaBay]
Autor: Clara Ionescu

In articol:

Incidentul de-a dreptul uluitor a avut loc la o clinică privată din orașul Moradabad aflat în Uttar Pradesh, cel mai populat stat al Indiei. Srikesh Kumar, un electrician în vârstă de 45 de ani, a fost declarat mort pe data de 19 noiembrie, după ce a fost lovit de o motocicletă.

După mai multe examinări din partea medicului de gardă, acesta a constatat că bărbatul nu avea puls și a fost declarat mort.

A doua zi, familia lui Srikesh Kumar a venit să îl ia acasă, însă toți au rămas șocați când au observat că „decedatul” respira și se mișca. „Medicul de gardă l-a examinat și nu a găsit niciun semn de viață, prin urmare declarând decesul", a declarat Rajendra Kumar, administratorul spitalului.

Tot acesta a adăugat că bărbatul a fost exmainat de mai multe de ori înainte de a fi lăsat peste noapte în congelatorul morgii. Administratorul spitalului a mai declarat că „revenirea la viață” a bărbatului este un miracol, potrivit The Times of India. 

Citeste si: Dubla crimă ce a îngrozit România. Au venit rezultatele ADN! Misterul se adânceşte FOTO, VIDEO- bzi.ro

Bărbatul ar fi reușit să supraviețuiască temperaturii scăzute din congelator în urma penelor de curent care au avut loc în seara respectivă. În mod obișnuit, congelatorul este ținut la temperatura de -10 grade celsius. Bărbatul ar fi stat în congelator aproximativ 7 ore.

La cinci zile după „miracol”, indianul de 45 de ani a murit

La doar cinci zile în urma incidentului declarat miraculos, Srikesh Kumar a intrat în comă din cauza unei hemoragii interne la nivelul capului.

Familia bărbatului a confirmat decesul. Fratele bărbatului a mărturisit că acesta dădea semne de vindecare și s-a luptat pentru a rămâne în viață.

Citeste si: Un român a fost găsit mort cu o biblie în mână, în Italia. Trupul neînsfulețit este de trei ani la morga

Familia lui Srikesh Kumar este încă în stare de șoc de cele întâmplate și urmează să depune o plângere pentru neglijență împotriva medicilor.

Autoritățile investighează împrejurările în care bărbatul a fost declarat din greșeală decedat și băgat în congelator. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies