Un bărbat din Baia Mare s-a dat drept medic stomatolog! Le lipea dinții pacienților cu super glue

Un bărbat din Baia Mare a povestit cum a ajuns pe mâinile unui medic stomatolog fals.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

După scandalul uriaș cu medicul Matteo Politi, un alt caz șocant a ieșit la iveală. Un bărbat din Baia Mare se dădea drept medic stomatolog, deși nu absolvise facultatea de Medicină Dentară.

Bărbnatul care se dădea drept medic stomatolog este, de fapt, tehnician dentar și nu are dreptul să execute aceleași intervenții ca un medic dentist. Cu toate acestea, voia să-și crească veniturile și a decis să facă bani pe seama pacienților creduli. Un bărbat de 40 de ani a ajuns pe mâinile lui  și a povestit prin ce chinuri a trecut.

Citeste si: Fiica lui Valentin Ceauşescu s-a măritat în secret? O prietenă i-a dat de gol pe Alexandra şi iubitul ei: „Familia mea preferată”

Citeste si: Dezvăluiri șocante ale lui Dincă despre Alexandra! Motivul pentru care a omorât-o cu sânge rece! ”Căpătase un tupeu! Nu i-a trebuit decât un pumn” În rechizitoriul oficial, criminalul din Caracal a spus lucruri oribile despre fetele ucise

Citeste si: Discuții înfiorătoare între Gheorghe Dincă și colegii de celulă. Ce a spus despre Ștefan Risipițeanu, complicele lui: „Ce mai puteam să fac? Să-l bag şi p-ăla-n cazan!?“

Medicul fals lipea dinții cu super glue

Un bărbat care a ajuns pe mâinile celui care se dădea drept medic stomatolog a povestit că a trecut prin dureri îngrozitoare din cauza intervențiilor în cabinetul lui.

"Lucra în spate, într-un atelier, în spate, un fel de garaj sau o bucătărie de vară. Mi-a lipit şi faţetele cu super glue", a spus bărbatul pentru un buletin de știri.

Bărbatul spune că i-a dat falsului medic suma de 3000 de lei pentru tratamente. Pentru a-și reface dantura, a fost apoi nevoit să plătească alți 4000 de lei unui alt medic. Bărbatul de 50 de ani a ajuns pe mâinile autorităților și este cercetat sub control judiciar pentru înşelăciune şi exercitarea fără drept a unei profesii.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate