Un bărbat din Brașov s-a aruncat de la etajul zece cu bebelușul în brațe

Un bărbat din Brașov și copilului lui au murit în această dimineață, după ce au căzut în gol de la etajul zece al blocului în care locuia.

Distribuie pe:

Sinucidere sau accident? Un bărbat din Brașov s-a aruncat de la etajul zece cu bebelușul în brațe


In articol:

Bărbatul a fost găsit cu bebelușul în brațe. Motivele pentru care bărbatul și copilul au căzut de la o asemenea înălțime sunt încă necunoscute.

Polițiștii ajunși la fața locului fac cercetări pentru a se afla în ce împrejurări s-a produs tragedia.

"Din primele informații, două persoane, tată și copil, s-ar fi precipitat de la etajul 10 al unui bloc", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, conform mytex.ro

Martorii la incident au sunat imediat la autorități, iar la fața locului s-a prezentat un echipaj SMURD și unul de ambulanță. Din păcate însă, tatel și bebelușul erau deja morți la sosirea echipajelor de salvare.

Bărbatul avea 37 de ani, iar fetița aproximativ cinci luni.

La momentul producerii evenimentului, în casă se afla și soția bărbatului, dar și un alt copil de trei ani. Femeia nu a putut fi audiată, deoarece se afla în stare de șoc, dar a declarat că ea și soțul ei nu s-au certat și că nu știe de ce a recurs bărbatul la un asemenea gest.

De altfel, vecinii spun că este vorba de o familie liniștită care nu avea probleme financiare.

Citeste si: Incompetența face victime! O tânără arsă pe jumătate din corp a fost trimisă acasă de medici. I-au spus să se trateze cu cremă de gălbenele

Citeste si: Familia bebelușului de 11 luni din Vaslui, mort de gripă, își strigă durerea: „De ce te- a ales pe tine Dumnezeu?”. În decembrie unchiul bebelușului a murit de TBC

Citeste si: Un bărbat din Botoșani și-a stropit iubita cu benzina și i-a dat foc. Amândoi au fost preluați de Ambulanță

"Cele două persoane prezentau leziuni incompatibile cu viața. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva viața", a precizat Ciprian Sfreja, reprezentant ISU Brașov.

Un caz similar, în Baia Mare, unde doi frați s-au sinucis din cauza datoriilor

O altă dramă a avut loc acum câteva luni în Baia Mare. Doi frați s-au aruncat de la etajul cinci al blocului în care locuiau.

Un vecin a mărturisit motivul pentru care cei doi au decis să își puna capăt zilelor. Părinții fraților au murit , iar ei abia își duceau zilele de pe o zi pe alta.

Mai mult, adunaseră restanțe la întreținere, acesta fiind motivul pentru care au hotărât să își incheie socotelile cu viața.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate