Un barbat din Cluj a cumparat o cutie de prezervative si cand a deschis-o s-a dus direct la OPC! Ce era in cutie

Autor: A.M.

UPDATE 19.07.2017: Răspunsul Durex cu privire la prezervativele sparte şi expirate puse pe piaţă în Cluj: "Durex a luat la cunoştinţă din mass-media situaţia referitoare la prezervativele sparte şi expirate puse în vânzare în Cluj, reclamată de un consumator şi adusă la cunoştinţă Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Cluj. 

Ca urmare a verificărilor compania aduce la cunoştinţa publicului larg că prezervativele Durex Extra Safe aferente celor patru loturi identificate de autorităţile din Cluj nu au fost produse şi nici puse pe piaţă de către Durex, acestea
fiind produse contrafăcute.
 
Durex îşi exprimă interesul pentru un dialog deschis cu autorităţile şi consumatorii pentru a preveni şi stopa fenomenul produselor contrafăcute şi stă la dispoziţia acestora pentru orice informaţii necesare pentru a facilita investigaţiile. Mai mult, compania susţine autorităţile vamale româneşti prin derularea periodică de sesiuni de instruire a personalului în vederea creşterii gradului de conştientizare asupra acestei probleme, dar şi a identificării şi confiscării produselor contrafăcute.
 
Calitatea şi siguranţa produselor, precum şi sănătatea oamenilor, reprezintă o prioritate majoră pentru Durex compania fiind implicată în mod activ în lupta împotriva celor care pun pe piaţă produse contrafăcute şi a celor care îî sprijină. Prezervativele autentice Durex sunt de calitate superioară, acestea trecând print-un proces amplu de testare a siguranţei şi calităţii înainte să ajungă pe piaţă şi la consumatori.
De asemenea, prezervativele autentice Durex sunt fabricate cu respectarea întocmai a legislaţiei şi standardelor aplicabile.
 
Consumatorii care au suspiciuni cu privire la calitatea şi autenticitatea produselor Durex, precum şi cei care vor să primească informaţii detaliate privind cele patru loturi de prezervative contrafăcute Durex Extra Safe identificate de autorităţile din Cluj, sunt rugaţi să contacteze compania la [email protected] sau Telefonul Consumatorului – 021 529 67 00 de luni până vineri între orele 9 şi 17".
 

Un clujean a sunat la protectia consumatorului dupa ce a cumparat o cutie de prezervative, atentie.. gaurite. Suna a banc, dar de aici a pornit o ampla actiune in magazine, iar inspectorii s-au ingrozit dupa verificari.
-Poftiti! Uitati. Acesta are 3 orificii foarte mari. Sunt cu unu, doua, trei orificii, cinci orificii sau chiar mai multe. Una e ca o rozeta.

Bune de udat... florile! La atat pot folosi prezervativele testate in baie de inspectorii OCP.-Poftiti! Uitati. Acesta are 3 orificii foarte mari. Sunt cu unu, doua, trei orificii, cinci orificii sau chiar mai multe. Una e ca o rozeta. Bune de udat... florile! La atat pot folosi prezervativele testate in baie de inspectorii OCP.
Ca la 6 din 49 e cu prezervativele din Cluj-Napoca. Doar ca, in cazul unui clujean, niciunul dintre cele trei, cate sunt intr-o cutie, n-au fost cu noroc!

Cu cheful taiat de intamplarea care, in loc sa-l protejeze, i-ar fi putut aduce barza, barbatul s-a dus si a depus o reclamatie. Surpriza au avut si cei de la OPC, in timp ce verificau mai multe loturi.

Lucian Rus- inspector OPC Cluj: acelasi lot cu termen de valabilitarte, insa, surpriza: cand l-am desfacut, apare expirat in 08.2015.

Mijloacele de contraceptie sparte si expirate au fost puse pe piata de doua firme distribuitoare, care trebuie, acum, sa le retraga. In total, sanctiunile pe care cei de la OPC le-au aplicat ajung la 30 de mii de lei.Ca la 6 din 49 e cu prezervativele din Cluj-Napoca. Doar ca, in cazul unui clujean, niciunul dintre cele trei, cate sunt intr-o cutie, n-au fost cu noroc! Cu cheful taiat de intamplarea care, in loc sa-l protejeze, i-ar fi putut aduce barza, barbatul s-a dus si a depus o reclamatie. Surpriza au avut si cei de la OPC, in timp ce verificau mai multe loturi. Lucian Rus- inspector OPC Cluj: acelasi lot cu termen de valabilitarte, insa, surpriza: cand l-am desfacut, apare expirat in 08.2015. Mijloacele de contraceptie sparte si expirate au fost puse pe piata de doua firme distribuitoare, care trebuie, acum, sa le retraga. In total, sanctiunile pe care cei de la OPC le-au aplicat ajung la 30 de mii de lei.
 

stirilekanald.ro

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Picioare fine, fara sa mergi la salon! Metoda asta costa mai putin de 5 lei si te scapa rapid de parul nedorit!

Jojo, mărturisire inedită după ce s-a întors din vacanţa din Grecia: ”Nu a vrut să renunţe...”

Andreea Ibacka, prima reacţie după ce s-a aflat că va concura într-o emisiune TV: ”O dorinţă transformată în realitate!”

Vine vremea lor. 5 zodii au parte de o zi intensă

Vestea momentului pentru toți PROPRIETARII DE APARTAMENTE! Anunțul a venit chiar acum: Trebuie să înțeleagă toată lumea

“Ne-am despărțit, am decis să punem punct!” Cristian Jitaru și Mona Stoian au decis să divorțeze, la trei luni de la nuntă! Cei doi vor depune actele de divorț la notar

Taxă pentru a merge cu mașina la serviciu. Ce angajați sunt vizați

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies