Un bărbat din Hunedoara, mutilat de o haită de câini. Urechile i-au fost mâncate

Un bărbat din județul Hunedoara a fost atacat și mutilat d eo haită de câini, la locul de muncă.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Un bărbat din Hunedoara, mutilat de o haită de câini


In articol:

Un bărbat de 47 de ani, din județul Hunedoara, a fost atacat de o haită de câini, în timp ce se afla la locul de muncă. A fost pur și simplu mutilat de animale, care i-au mâncat părți din urechi, iar corpul lui este plin de răni.

Bărbatul lucrează în incinta unei unități miniere

Întreaga scenă a avut loc în zona Coroiești, județul Hunedoara, în incinta unei unități miniere, unde lucrează bărbatul. Opt câini l-au atacat pe bărbat și l-au lăsat fără o bună parte din ureche, aceasta fiindu-i smulsă. Pe restul corpului, bărbaul are zgârieturi și mușcături.

Citeste si: Nelson Mondialu o părăsește pe Liana, după ce a anunțat că Livian de la Puterea dragostei nu e fiul său

Citeste si: Jurnalistul de investigații Sorin Ovidiu Bălan, implicat într-un accident rutier. Cum se simte celebrul jurnalist

Citeste si: Jurnalist Kanal D, premiat de Uniunea Ziaristilor Profesionisti din Romania

Bărbatului i-a fost administrat vaccinul antirabic, însă acum are nevoie şi de serul antirabic, deoarece a fost muşcat de opt câini.

Un bărbat din Hunedoara, mutilat de o haită de câini

”Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Vulcan fac cercetări privind comiterea infracţiunilor de neluarea de către proprietarul câinelui sau deţinătorului temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane şi neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, în cazul unui bărbat care a fost muşcat de mai mulţi câini, în această dimineaţă. În acest caz, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au demarat cercetări, în urma cărora au stabilit că bărbatul, în vârstă de 47 de ani, în timp ce se afla în serviciu în incinta unei unităţi miniere din zona Coroieşti, a fost atacat şi muşcat de o haită de câini”, a transmis IPJ Hunedoara, potrivit cancan.ro. 

Bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, dar va fi transferat la un spital din Cluj-Napoca, pentru a primi tratamentul necesar. (Citeste si: Un adolescent din Iași şi-a ucis tatăl, din greșeală, cu o singură lovitură de cuţit)

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate