Un bărbat din Iași și-a bătut cu sălbăticie soția! Când a venit ambulața, i-a spart parbrizul cu un topor

Un bărbat din Iași s-a ales cu dosar penal. A bătut-o pe soția lui, după care a spart parbrizul ambulanței cu un topor.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Un bărbat din localitatea ieșeană Zmeu este cercetat de polițiști după ce și-a bătut soția și a spart cu un topor parbrizul ambulanței care venis epentru a-i acorda femeii primul ajutor.

Soția bărbatului are 29 de ani și a sunat la poliție după ce soțul ei a fost agresiv cu ea. Agenții care au ajuns la fața locului au chemat o ambulanță, însă situația a devenit din ce în ce mai tensionată.

„Am fost sesizați prin apel unic de urgență 112 de către o femeie cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soțul ei. Colegii mei s-au deplasat la fața locului, iar întrucât femeia necesita îngrijiri medicale, s-a prezentat și un echipaj medical. În timp ce femeii i se acordau îngriji medicale, soțul acesteia ar fi lovit cu un obiect contondent parbrizul autospecialei SMURD”, a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al IPJ Iași, conform Cancan.

Citeste si: Ligi de la Puterea Dragostei, dezvăluiri șocante despre trecutul amoros! Ce a putut să-i facă fostul iubit

Citeste si: Motivul pentru care Gabriela Cristea nu mai poartă inelul primit de la soțul ei!

Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz.

„Ajuns, acest echipaj a preluat femeia care era conștientă cu mai multe contuzii, a făcut evaluarea medicală și a decis aducerea ei la UPU pentru investigații și tratament de specialitate. La momentul încercării de a pleca de la locul solicitării, echipajul care se afla în mașină a fost agresat de către către rudele femeii, în primul rând de către soțul care a fost declarat de către pacientă ca fiind agresorul, s-a produs spargerea parbrizului mașinii de intervenție de prim ajutor medical și s- a cerut sprijinul poliției. Pacienta a ajuns cu bine cu echipajul, a fost evaluată și tratată pentru contuzii“, a declarat Diana Cimpoeșu, medic șef UPU SMURD Iași.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate