Un bărbat din Iași și-a bătut soția însărcinată până ce copilul din burtă a murit

Un bărbat de 37 de ani din Iași a fost trimis în judecată după ce și-a bătut cu salbăticie soția însărcinată.

Distribuie pe:

fara descriere

Femeia era însărcinată în opt luni, însă la momentul agresiunii, i s-a declanșat nașterea. Din păcate, din cauza loviturilor încasate, copilul s-a născut mort.

Acest incident s-a întâmplat în luna noiembrie a anului trecut, pe fondul stării de ebrietate a bărbatului violent.

Amețit de aburii alcoolului, bărbatul și-a bătut crunt soția însărcinată. E a fost lovită în mod repetat cu pumnii și cu picioarele în zona abdomenului.

Citeste si: Temuta gripă a mai făcut o victimă! Un bebeluș de un an a murit

Citeste si: Elevă din Craiova, filmată în timp ce este batjocorită de o colegă! La ce umilințe a fost supusă copila de 13 ani

Citeste si: Khagendra Thapa Magar, cel mai scund bărbat din lume, a murit la vârsta de 28 ani

Cum descriu anchetatorii faptele bărbatului

Pe baza rechizitoriului, individul a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de omor calificat asupra unui membru de familie.

"În fapt, s-a reţinut că, pe data de 07.11.2019, în jurul orei 18:00, pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice, inculpatul, în vârstă de 37 ani, a iniţiat un atac asupra soţiei sale, însărcinată în luna a VIII-a, căreia i-a aplicat multiple lovituri cu pumnii peste faţă, cap şi peste corp, precum şi cel puţin şase lovituri cu picioarele în abdomen, ceea ce i-a cauzat nenumărate leziuni – echimoze, tumefacţii, plăgi – la nivelul feţei şi capului, membrelor superioare, abdomenului, coapselor, gambei şi genunchilor, fractură de piramidă nazală, luxaţie de cot stâng, dar a şi declanşat naşterea fătului mort, din cauza hemoperitoneului, consecinţă a plăgii hepatice, toate acestea fiind leziuni grave care i-au pus viaţa în primejdie persoanei vătămate", se arată în rechizitoriu, potrivit Ziarul de Iaşi.

Bărbatul și-a abandonat soția după ce a bătut-o cu bestialitate

"Intenţia de a ucide a rezultat din multiplele lovituri aplicate şi intensitatea lor, în regiunile vitale ale corpului vulnerabil al victimei, vizate de obiectele folosite la atac, din atitudinea inculpatului după săvârşirea faptei, în sensul că şi-a abandonat soţia, care a sângerat puternic, fără a-i acorda ajutor sau a cere ajutor pentru ea, ci, dimpotrivă, spunându-i că singura variantă ar fi fost păstrarea secretului agresiunii şi convieţuirea în continuare, intervenţia unei ambulanţe fiind solicitată după aproximativ 7 ore.", a declarat procurorul criminalist.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate